Important

METEO | Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea va fi oscilanta, in urmatoarele doua saptamani (15 – 28 iulie), potrivit prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie.

În Moldova, vremea va fi racoroasa in primele zile, cu media maximelor intre 21 si 28 de grade si a minimelor intre 11 si 14 grade, se va incalzi treptat, astfel incat in week-end se vor atinge in medie 28 – 31 de grade, ziua, si 15 – 17 grade, noaptea.

A doua saptamana de prognoza nu va aduce schimbari semnificative sub acest aspect, iar maximele vor fi in medie de 29 – 30 de grade, in timp ce minimele ajung la 16 – 17 grade. Probabilitatea pentru manifestari specifice instabilitatii atmosferice va fi ridicata in 15 si 16 iulie, dar si in intervalul 23 – 28 iulie.

LA MUNTE

In prima saptamana de prognoza, vremea se va incalzi treptat. Temperaturile maxime vor avea valori medii de 12 – 14 grade in primele zile si vor ajunge la 19 – 20 de grade in week-end, in timp ce minimele vor urca de la 6 la 12 grade.

In a doua saptamana se va raci usor, dar valorile termice se vor mentine in jurul celor caracteristice perioadei. Vor fi intervale cu manifestari specifice instabilitatii atmosferice aproape in fiecare dupa-amiaza, dar pe arii mai extinse in zilele de 15 si 16 iulie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page