Măsurile organizatorice pentru prevenirea răspândirii COVID-19, care trebuie respectate de membrii BECJ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Botoșani a adoptat, luni, o hotărâre privind măsurile organizatorice pentru prevenirea răspândirii COVID-19, care trebuie respectate atât de membrii BECJ, cât şi de orice altă persoană interesată să acceadă în sediul BECJ.
“Pe toată durata de funcționare a BECJ, accesul membrilor, al
personalului tehnic-auxiliar, al personalului de pază, curățenie,
întreținere și aprovizionare se realizează cu respectarea normelor de acces și de conduită stabilite prin prezenta hotărâre”, prevede
hotărârea BECJ.
Hotărârea prevede că, înainte de acordarea accesului oricărei persoane în sediul BECJ, jandarmul de serviciu le verifică temperatura corporală prin mijloace non-invazive, precum termoscanner sau termometru cu raze infraroșii.
Persoanelor care prezintă o temperatură corporală mai ridicată de 37,3 grade Celsius li se interzice accesul în sediul BECJ Botoșani.
“Persoanelor care prezintă o temperatură corporală mai ridicată de 37,3 grade Celsius, li se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute repaus. Dacă temperatura după remăsurare este sub 37,3 grade Celsius, persoanei respective i se va permite accesul în sediu”, au decis reprezentanţii BECJ.
De asemenea, accesul în spațiile de lucru cu membrii birourilor
electorale de circumscripție se va organiza astfel încât în spațiile
respective să nu fie prezente simultan mai mult de cinci persoane în biroul alocat BECJ.
La momentul accesului și pe toată durata prezenței în sediul BECJ
Botoșani și pentru toate categoriile de persoane este obligatorie
purtarea măștii de protecție. Masca de protecție se asigură gratuit
persoanelor cărora li se permite accesul în sediul BECJ Botoșani.
“Refuzul sau omisiunea de a purta mască de protecție la momentul accesului sau pe toată durata prezenței în sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr.7 Botoșani de către persoanele cărora li s-a permis accesul atrage, după atenționarea persoanei în cauză pentru a se conforma acestei obligații, interzicerea accesului sau, după caz, obligația de a părăsi de îndată sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr.7 Botoșani la cererea organelor de pază”, se mai arată în hotărârea BECJ.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close