LOCAL | Spitalul Județean ,, Mavromati” face angajări. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante, după cum urmează:

Sectia Uroloqie —str.Marchian nr.ll – concurs in data de 22.10.2019:

1 post de asistent medical debutant cu PL (durata nedeterminata); UPU – SMURD -str,Marchian nr.ll – concurs in data de 23.10.2019:

6 posturi de asistent medical debutant cu PL (durata nedeterminata).

Dosarul de concurs pentru postul de asistent medical qeneralist debutant cu PL, va cuprinde următoarele acte:
⦁ cerere de înscriere la concurs în care să specifice postul (cerere tip care se gaseste la registratura unitatii)
⦁ CV (curriculum vitae) europass ; copia diplomei de studii in domeniu; copii ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; autorizație de liberă practică eliberată si avizată de Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, filiala Botoșani, vizată pentru anul 2019; adeverință din care să reiasă vechimea în muncă (dupa data de 01.01.2011),’ copia carnetului de muncă din care să reiasă vechimea în muncă (pana la 01.01.2011); copia fișei de evaluare a performanțelor profesionale individuale sau, după caz, recomandarea de la ultimul loc de muncă; fișă medicală efectuată prin Ambulatoriul integrat al spitalului însotita de avizul medicului de psihiatrie; certificat de cazier judiciar; copie Carte de Identitate; copie certificat de nastere; dosar șină; chitanta de plata a taxei de concurs — 50 RON; copiile de pe actele prevazute, se prezinta insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre reprezentantul resurse umane, sau in copii legalizate.

Dosarele de concurs vor fi depuse la Reqistratura din cadrul Spitalului Judetean de Urqenta Ę,Mavromati” Botosani din str.Marchian nr.ll pana la data de 14.40.2019, ora 15 30.
Concursul se va desfășura în sediul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati„ Botoșani din strada Marchian nr. 11 și va consta din următoarele probe: proba scrisă ( 2 ore ); proba practica; interviu.
Sunt declarați admiși candidații care au promovat cele trei probe și care au obținut cel puțin nota 7 la fiecare probă.
La concursurile organizate de Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani in zilele de 22.10.2019 si 23.10.2019 ora inceperii probei scrise va fi ora 09.00, candidatii inscrisi avand obligatia sa fie prezenti cu 30 min inainte de începerea probei scrise, iar verificarea identitatii se va face numai pe baza de
B.I sau C.I.
Bibliografia de concurs se va afisa pe site- ul spitalului – www_.spitalulmavromati.ro si la avizierul spitalului din strada Marchian nr.ll, Botosani.
Relatii suplimentare se pot obtine la Serviciul RUNOS al Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani, telefon 0231/518812 interior 1141 si pe site-ul www.spitalulmavromati.ro.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close