Important

LOCAL | O botoșăneancă care a plecat la cumpărături nu s-a mai întors acasă. Dacă ați văzut-o, sunați la 112

Politiștii din cadrul IPJ Botoșani efectuează verificări în vederea identificării unei persoane în vârstã de 85 ani, care a plecat în data de 31 iulie a.c. de la domiciliul său din satul Iezer, comuna Hilișeu Horia, în bazarul din municipiul Suceava, și nu a revenit până în prezent la locuința sa.

BUTNARIU ELISABETA are urmãtoarele semnalmente:
– înălțimea de aproximativ 1,68 m, greutate 55 kg, față ovală, ochi cãprui, păr cărunt și lung, prins sub batic, constituție astenică și mers aplecat de spate.

La momentul plecării din localitatea de domiciliu, aceasta era îmbrăcat cu: bluză cu măneci lungi de culoare închisă, pieptar alb, fustă lungă neagră si batic.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că aceasta a ajuns în data de 01.08.2020, în cursul după amiezii, în municipiul Dorohoi, venind dinspre municipiul Suceava, fără a mai ajunge însă la locuința sa.

Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!