EvenimentImportant

LOCAL | Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani a sărbătorit un centenar de activitate

Azi, într-un cadru festiv, Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani a sărbătorit un centenar de activitate. La acest eveniment a participat și subprefectul Daniela Lozneanu.
”La ceas aniversar, când celebrați 100 de ani de școală pedagogică, mă alătur dumneavoastră, aducând un gând de recunoștință pentru cei care, de-a lungul timpului, au contribuit la desăvârșirea educației în județul Botoșani, încercând să fie modele de inspirație pentru generațiile viitoare. Chiar dacă la scara istoriei, un secol nu reprezintă o perioadă foarte îndelungată, pentru o instituție de învățământ e o vârstă a maturității și putem vorbi despre tradiție. Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” din Botoșani a fost și este o ”pepinieră” de bază a dascălilor și educatorilor. Zeci și zeci de promoții au fost formate aici și toate au prins aripi spre viitor. Datoria morală a fiecăruia dintre noi este de a face cunoscut numele acestei instituții de învățământ, precum și de a susține continuarea învățământului de calitate, la standarde înalte în județul Botoșani.
În continuare, doresc să mă adresez în mod special elevilor care au ales să studieze la acest liceu. Dragilor, să fiți siguri că ați ales liceul potrivit, că la sfârșitul pregătirii voastre, încununată cu o diplomă de absolvire, o să vă puteți bucura de ceea ce vă oferă educația riguroasă primită și care vă va ajuta să faceți performanțe. Fiind elevi buni, și profesorii voștri vor fi mândri de voi, fiind elevi buni, vă veți bucura de apreciere și succes. Și cum fac de fiecare dată când am șansa să mă întâlnesc cu elevi, vă îndemn să respectați dascălii, pentru că ei sunt cei care continuă ce au început părinții voștri, vă modelează, vă împărtășesc din știința lor și vă pregătesc pentru viață.
Mă înclin în fața dumneavoastră, doamnelor și domnilor profesori, și vă doresc ani îndelungați, cu multă sănătate, răbdare, înțelepciune, putere de muncă în nobila dumneavoastră misiune, realizări profesionale și personale.
Iar vouă, dragi elevi, vă urez un an cu multe rezultate și gânduri bune, cu multe prietenii și descoperiri!
LA MULȚI ANI!”, a fost mesajul subprefectului Daniela Lozneanu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!