Local

LOCAL | Instituţia Prefectului – o instituţie „dificilă” la 7 ani

Programul „Şcoala altfel” i-a făcut pe micuţii din clasa I, îndrumaţi de învăţătoarea Lizeta Lohan, de la Şcoala Gimnazială nr. 17 Botoşani, să viziteze şi Prefectura judeţului.

Elevii au fost invitaţi de prefectul Dan Nechifor în biroul său, dar şi în sălile de şedinţe ale palatului administrativ, însă o instituţie precum Prefectura li s-a părut destul de „dificilă” musafirilor. Aceştia au arătat că ştiu să intoneze imnul României, dar şi că pot pune foarte multe întrebări. „De ce este nevoie de microfoane la şedinţe?”, „De ce este special pictorul Ştefan Luchian pentru a fi denumită o sală după numele său?”, „Toate sălile din Prefectură sunt atât de mari?” „Ce înseamnă Guvern şi de ce avem nevoie de el?”, sunt câteva dintre întrebările copiilor care au stârnit amuzamentul prefectului.

Dan Nechifor le-a recompensat curiozităţile oferindu-le bomboane şi lăsându-i să se asculte „ciripind” la microfoanele instalaţiei de sonorizare din Sala „N Iorga”, micii musafiri dând dovadă de o totală lipsă de trac.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!