Important

LOCAL | Bulevardul Mihai Eminescu arata ca dupa bombardament – GALERIE FOTO

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o lucrare durabila s-a dovedit a fi aceeasi veche problema pe Bulevardul Mihai Eminescu. Placile din granit aduse tocmai din China, si care au fost montate in toamna anului trecut au inceput deja sa sara, iar in unele zone trebuie sa fii cu mare bagare de seama pe unde calci pentru ca acestea au inceput sa se miste.

In plus, unele placi au inceput deja sa crape.

Pe trotuarul din dreptul Parcului Mihai Eminescu, odata cu topirea zapezilor au inceput sa sara si placile din granit. Initial, in respectiva zona, lucrarile au fost facute de muncitorii unei firme din Cluj, specialisti in montarea granitului. Numai ca teoria nu a coincis cu practica astfel ca s-a renuntat la serviciile acestora si lucrarile au fost preluate de firma Conrec.

“Mai sunt unele locuri unde, din diferite cauze, nu au folosit destul ciment, mai sar placile. Le luam la pas si acolo unde vedem ca au sarit le cerem muncitorilor sa intervina de urgenta. Constructorul va trebui sa remedieze toate deficientele care apar dupa montarea placilor pe cheltuiala lui, daca nu au respectat calitatea. Alti bani noi nu mai dam”, declara pe data de 22 septembrie viceprimarul Catalin Alexa.
[nggallery id=108]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page