Important

LOCAL | A urcat beat la volan şi a distrus mai mulţi stâlpi de pe scuarul din Zona Industrială, după care a plecat

Un bărbat de 32 de ani din comuna Mihai Eminescu a distrus, sâmbătă seară, mai mulţi stâlpi de pe scuarul despărţitor al sensurilor de mers de pe Calea Naţională din municipiul Botoşani. Şoferul, care consumase bauturi alcoolice, conducea o maşină înmatriculată în Italia, iar în drum spre casă, din cauza stării de ebrietate şi a vitezei, a pierdut controlul asupra volanului, a rupt stâlpii de pe scuar, după care şi-a văzut de drum. Poliţiştii au fost anunţaţi de accident şi au reuşit să dea de Ionuţ Alexandru Talpă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, reuzultatul indicând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor  de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală și părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infracţiuni.

 

Sursa : botosaninews.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page