Important

LIGA A IV-A | Costel Romanescu i-a luat la rost pe arbitri dupa meciul cu Albesti: “Nota 3. Nu stiu nici lucrurile elementare”

Primarul comunei Paltinis, Costel Romanescu, a atacat dur brigada de arbitri de la meciul cu Avantul Albesti, condusa la centru de Gabriel Tanasa. (REVENIM CU FOTO DE LA MECI)

“Ma asteptam mai mult de la Albesti. Arbitrajul a fost de nota 3. Nu stiu ce nota poti sa dai arbitrajului cand in finalul primei reprize nu dai un 11 m clar, iar in repriza a doua ne-au ridicat de doua ori offside eronat. Am avut offside in propriul careu, iar arbitrii ne-au intors de doua ori pentru ca nu iesea mingea din careu, sunt lucruri elementare. Unde spune asta? La offside poti sa-l bati in doi pasi. Nu stiu nici lucrurile elementare, zero barat. 

Echipa este la primul meci. Nu am facut antrenamente deloc si baietii s-au miscat foarte bine. Albestiul a jucat slab. Spun ei ca trag la promovare, dar cu asemenea meciuri nu-i vad la baraj. Avea dreptate Tabultoc cand spunea ca aici te fura pe fata”, a declarat pentru “Gazeta de Botosani”, Costel Romanescu.

Stiu sau nu arbitrii lucrurile elementare? Vezi ce spune regulamentul!

Echipa FC Paltinis a beneficiat de un offside in propriul careu. Oaspetii au executat lovitura libera, dar pana la un alt jucator aflat tot in careul de 16 m, moment in care centralul a cerut repetarea loviturii. S-a executat, insa balonul tot nu a iesit din propriu careu, iar Gabriel Tanasa a cerut din nou repetarea loviturii spre exasperarea lui Costel Romanescu. Sa vedem insa ce scrie in “Legile Jocului”.

Legea 13 – Loviturile libere

Locul executării loviturii libere

 Lovitură liberă în suprafaţă de pedeapsă

Lovitură liberă directă sau indirectă în favoarea echipei în apărare:

– toţi jucătorii echipei adverse trebuie să se afle la cel puţin 9,15 m de minge;

– toţi jucătorii echipei adverse trebuie să se afle în afara suprafeţei de pedeapsă până când mingea va intra în joc;

– mingea va fi în joc atunci când este trimisă cu piciorul direct în afara suprafeţei de pedeapsă;

– lovitura liberă acordată în suprafaţa de poartă poate fi executată din orice punct al acestei suprafeţe.

 

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page