Important

LIGA 4 | Meciuri amicale puse sub semnul intrebarii din cauza vremii! Vezi ce partide ar putea avea loc!

Pentru ca ligile nationale s-au amanat  din cauza vremii, cel mai probabil si Liga a IV-a se va amana cu cel putin doua saptamani, chiar daca presedintele AJF, Mihai Calistru nu a dat inca o decizie finala. In acest caz, echipele care se bat in prima jumatate a clasamentului incearca sa-si pregateasca jucatorii cat mai bine.

Astfel, FC Microbuzul Botosani are programat maine la ora 14:00 un meci amical cu CS Mihalaseni, joc ce va avea loc pe terenul de la “Victoria”. Un alt joc-test ar putea avea loc duminica la Ipotesti, intre Luceafarul Mihai Eminescu si Avantul Albesti. Toate partidele sunt insa puse sub semnul intrebarii pentru ca vremea continua sa fie nefavorabila.

Ploile din ultimele zile au facut ca zapada de pe terenuri sa se topeasca, iar apa sta pe gazon, riscand astfel in cazul un joc sa se strice terenul. “Noi avem programat acest meci, insa nu este nimic sigur. Sa vedem cum va fi vremea pentru ca daca ploua asa nu vom putea juca”, ne-a declarat Ilie Andrici, director sportiv la Luceafarul Mihai Eminescu.

AS Roma a incercat si ea sa faca un meci amical in week-end, insa din acelasi motiv au anulat intalnirea. “Am vorbit la Pascani, la Suceava sau jucam un meci amical, insa din cauza ploii nu se poate juca. Nimeni nu risca sa-si strice terenul doar pentru meci amical”, a spus Gica Tabultoc, presedinte AS Roma.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page