Important

LIGA 4 | FC Microbuzul a terminat la egalitate cu Luceafarul (1-1) – GALERIE FOTO

FC Microbuzul a deschis repede scorul prin Alin Bejan în minutul 11. Fostul jucător al FC Botoşani a înscris din interiorul careului de 6 metri după o centrare foarte bună de pe partea dreaptă. Gazdele au mai avut două ocazii de a înscrie prin Bejan şi Andrieş dar şuturile celor doi au trecut peste poartă. Cu un minut înainte de pauză, Luceafărul Mihai Eminescu a egalat prin Juncanaru.

Repriza a doua a fost săracă în fotbal. Niciuna din cele două echipe nu a avuit ocazii clare de gol. În minutul 60, Oniciuc de la Luceafărul Mihai Eminescu a fost eliminat pentru un fault dur. Pe finalul partidei, gazdele au forţat şi s-au apropiat mai mult de poarta formaţiei Luceafărul.

[nggallery id=133]

Related Articles

One Comment

  1. MECI SLAB FACUT DE JUCATORII MICROBUZULUI,SI NU STIM DE CE,NU MAI ESTE ACEA DETERMINARE LA ECHIPA ASA CUM ERA IN TUR,ACUM ECHIPA S-A RUPT IN DOUA UNII JOACA PT EI,ALTII PT ECHIPA—OMOGENIZARE,DARUIRE,SI SPRIJINIREA COIECHIPERULUI CU MINGEA NEXAM—MIJLOCUL INEXISTENT—SUNTEM SUPARATI CA NU SE PROFITA SI NU SE CONSTIENTIZEAZA CA NE DORIM …CEVA…IN LOC SA PROGRESAM IN CALITATEA JOCULUI ECHIPA SE EVOLUIAZA DIN CE IN CE TOT MAI MEDIOCRU—-CE SE INTIMPLA D-LOR —ANALIZATI SI GESTIONATI ACUM SITUATIA PINA NU ESTE PREA TIRZIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page