Important

LIGA 4 | Dupa numeroase scandaluri, CS Darabani pune gard intre tribuna si teren!

Stadionul Orăşenesc Darabani a intrat în reabilitare la începutul săptămânii trecute.

Arena dărăbăneană a fost mult hulită de către oficialii AJF şi oaspeţii echipei CS Darabani, principalele reproşuri fiind gazonul foarte greu, dar şi absenţa unui gard despărţitor între terenul de joc şi tribuna spectatorilor. 

Dacă refacerea terenului de joc este mult mai costisitoare, diriguitorii fotbalului dărăbănean au montat săptămâna trecută 82 de stâlpi metalici în jurul terenului, iar lucrătorii din cadrul Sectorului de gospodărire comunală au început să monteze  cei 160 de metri de plasă din sârmă de inox care să despartă jucătorii şi arbitrii de spectatorii mai vulcanici.

Urmează montarea noilor bănci de rezerve din policarbonat, dar şi construcţia unor cabine de duş în spatele actualelor vestiare. Primarul Ghiorghi Burlacu a fost prezent la stadion împreună cu directorul tehnic, Mihai Plugaru, pentru a superviza stadiul lucrărilor. „Nu am înţeles de la început despre ce fel de gard despărţitor este vorba, că l-am fi pus mai devreme”, a spus edilul şef al urbei.

În intersezon pasc oile pe teren

Dacă iubitorii sportului dărăbănean tânjesc după o bază sportivă decentă în oraş, terenul de joc este folosit de multe ori pe post de imaş. Chiar dacă gazonul este aproape inexistent, unii locuitori inconştienţi folosesc terenul pentru păşunatul caprelor şi oilor, aşa cum s-a întâmplat duminică. „Este inadmisibil ca noi să muncim în frig la teren, iar alţii să vină să-l distrugă. Sunt dispus să ofer şi o recompensă pentru cine îi recunoaşte pe ciobanii respectivi” (foto jos) ne-a spus tehnicianul Mihai Plugaru.

„Sunt oameni fără bun simţ, care nu înţeleg deloc, nu ştim ce să mai facem” a afirmat şi primarul Burlacu despre „păstorii” fotbalului dărăbănean.

Oficialii dărăbăneni sunt în discuţii avansate cu un investitor local care intenţionează să refacă terenul de joc şi tribuna stadionului şi să construiască un teren sintetic auxiliar. Consilierii locali vor analiza acest proiect în următoarea şedinţă.

sursa: darabaneni.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page