Local

Jandarmii vor fi prezenți la manifestările cultural-artistice din județ

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura în acest sfârșit de săptămână ordinea și siguranța publică la cea de-a XV-a ediție a Festivalului ,,Floare Albastră”, organizat în localitatea Ipotești.
Jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție și pompieri, vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, fluidizarea traficului rutier și pietonal în zona de desfășurare și pe căile de acces, precum și pentru prevenirea și stingerea incendiilor, potrivit competențelor legale ale instituțiilor din care fac parte.
Împreună cu partenerii instituționali implicați în executarea misiunii, jandarmii vor lua toate măsurile ce se impun pentru asigurarea unui climat civilizat, care să permită participanților de toate vârstele să se simtă în siguranță la activitățile și spectacolele pregătite de organizatori.
Pentru evitarea unor situații neplăcute, jandarmii le recomandă participanților să adopte un minim de măsuri de autoprotecție, să respecte măsurile stabilite de organizatori, indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijinul acestora în mod direct atunci când situația o va impune.
Tot în acest week-end, jandarmii vor fi prezenți alături de participanții la mai multe manifestări cu caracter cultural-artistic și sportiv, pentru ca acestea să se desfășoare în condiții normale de ordine și siguranță publică: Festivalul Luminilor în Parcul Eroilor din orașul Săveni, evenimentul ,,Mai Românește” în comuna George Enescu, Întâlnirea Fiilor Satului Ionășeni și Cupa Moldovei la handbal în Complexul Sportiv din orașul Săveni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page