CrimeLocal

Botoșăneanul care a violat și omorât o fetiță de opt ani a fost prins. Este unchiul Mariei – FOTO&VIDEO

Principalul suspect al crimei din Botoșani, unchiul fetiței, în vârstă de 32 de ani, a fost prins într-o zonă de vegetație. Individul este dus acum la audieri.

În urmă cu câteva momente, bărbatul de 32 de ani a fost prins într-o zonă de vegetație, lângă casa unde a dispărut fetița.

 

Individul a fost observat de oamenii legii în apropierea unui câmp, iar imediat întreaga zonă a fost împânzită de zeci de polițiști și jandarmi.

În prinderea bărbatului a fost folosit un câine de luptă, mai multe drone, dar și un elicopter, iar la scurt timp individul a fost prins și încătușat.

În momentul în care bărbatul a fost identificat, acesta a încercat să fugă, iar polițiștii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de armă, însă au reușit să-l aresteze.

 

 

Recomandare din top articole

Acum, el va fi dus la audieri, după ce a fost căutat de mai bine de 12 ore de oamenii legii.

Reamintim că o fetiţă de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti. Tot vineri seara, minora a fost dispărută, după ce mama ei a trimis-o să îi ducă mâncare unui unchi, care locuiește în apropiere, însă nu s-a mai întors acasă.

Familia a alertat autoritățile locale, care au început de urgență căutările.

 

Mai târziu, în noapte, fetița a fost găsită moartă. Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

Potrivit anchetatorilor, înainte de a fi ucisă, fetița a fost violată. Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page