InfractionalLocal

JAF ca-n filme, la Botoșani! Un tânăr a încercat să spargă un magazin, apoi a tâlhărit o tânără pe stradă- FOTO

În noaptea de 9 spre 10 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pe numele unui tânăr, din municipiul Dorohoi, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat.

Astfel, în seara zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamul unui magazin alimentar, de pe strada Primăverii, în încercarea de a pătrunde în interior, însă nu au reușit, părăsind zona.

Ulterior, în jurul orei 23:00, un nou apel la 112 sesiza o faptă de tâlhărie asupra unei tinere, care se deplasa pe strada Bucovina. Aceasta ar fi fost atacată de un tânăr care purta o cagulă și care a împins-o pe sol și a amenințat-o cu acte de violență, obligând-o să îi dea telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Forțele de ordine aflate în teren, polițiști și jandarmi, au fost mobilizate în vederea identificării autorului, iar în aproximativ 20 de minute au reușit prinderea persoanei care corespundea semnalmentelor oferite de victimă. Acesta se afla pe Calea Națională și avea un comportament suspect, iar la vederea forțelor de ordine, a încercat să se sustragă.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, iar asupra sa a fost identificat telefonul victimei și o cagulă.

Din verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi și persoana care a încercat să sustragă bunuri din magazinul alimentar de pe strada Primăverii.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

Ulterior, față de acesta a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page