Important

INGRIJIRE | Află cum poţi scăpa de celulită!

Te-ai săturat de celulită? Vrei să o tratezi corespunzător? Iată câteva metode eficiente şi uşor de aplicat!

Cremele stimulează circulaţia

Aspectul de “coajă de portocală” al pielii se estompează cu ajutorul cremelor pe bază de alge marine, cafeină, extract de iederă sau de castan comestibil.

Aceste ingrediente ajută şi la reducerea în circumferinţă (abdomen, coapse). Dacă le vei aplica dimineaţa şi seara vei obţine rezultate vizibile şi o piele întinsă şi fină.

Celulita infiltrată cere drenaj limfatic

Femeile supraponderale pot suferi de celulită infiltrată. Aceasta se deosebeşte de toate celelalte tipuri de celulită prin aspectul de „coajă de portocală” al pielii şi prin absenţa semnului de adâncitură la apăsarea degetului.

Drenajul limfatic, hidromasajul, mersul pe jos, masajul local cu ajutorul cremelor ajută foarte mult la estomparea celulitei.

Celulita adipoasă dispare cu mişcare

Celulita adipoasă apare, de regulă din cauza proastei circulaţii limfatice, dar şi în lipsa hidratării corespunzătoare. Ea apare sub forma unor grupări puţin mobile, greu de pliat.

Pielea este fină, subţire şi transparentă, de o culoare violacee adesea. Specialiştii recomandă exerciţiile intense sau alegările uşoare în aer liber. Dimineaţa şi seara aplică geluri anticelulitice. Se absorb mai uşor şi acţionează rapid.

Celulita fibroasă scade cu împachetări

Acest tip de celulită se simte la atingere sub forma unor noduli duri, îngroşaţi. Din păcate, acest gen de celulită este mai greu de eliminat. Nu te îngrijora! Te ajută împachetările cu parafango (un amestec de nămol marin).

Tratamentul ajunge în ţesutul conjunctiv şi ajută la distrugerea nodulilor celulitici fibroşi.

clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page