ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Autoturism urmărit pe o stradă din Botoșani. Vezi ce au descoperit polițiștii!

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02.05, a fost depistat în trafic, pe strada Marchian din municipiul Botoşani, un autoturism care se deplasa fără să aibă în funcţiune sistemul de iluminare.

Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului a continuat deplasarea până pe strada Teatrului.

Conducătorul auto, identificat în persoana lui N. A. de 20 de ani, din comuna Roma, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, procedură pe care conducătorul auto a refuzat-o.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!