Important

INEDIT | Fiica primarului din Roma a adus cuvinte jignitoare unui consilier local in cadrul unei emisiuni TV

Show total in aceasta seara la postul local de televiziune TELE M, acolo unde in cadrul emisiunii “Dialog Deschis” au fost invitati trei consilieri locali din comuna Roma, singura comuna din judetul Botosani care nu are inca bugetul pentru anul 2012.

In timp ce in platoul emisiunii se discuta despre bugetul comunei Roma, a interventi telefonic doamna Anca Butnaru, bibliotecara scolii din Roma si fiica primarului Constantin Humelnicu.

Cum in platou se afla presedintele sedintei de CL, Benone Ciobanu, cel care a refuzat sa semneze hotărârea prin care s-a adoptat execuţia bugetară pe 2012 pe motiv că ar exista o serie de discrepanţe între ceea ce s-a votat şi conţinutul hotărârii care ar urma să obţină avizul de legalitate, doamna Butnaru a inceput sa arunce cuvinte jignitoare la adresa consilierului local. “Pot sa-i spun direct ca este un imbecil si nu are ce cauta in Consiliul Local”, a spus fiica primarului.

Asa cum “Gazeta de Botosani” a prezentat intr-un articol anterior, vinerea trecuta  profesorii au protestat la primaria Roma pentru ca nu si-au primit salariile. (vezi mai multe aici)

Maine la ora 9:00 va avea loc o noua sedinta de CL, atunci cand primarul si consilierii vor incerca sa ajunga la o intelegere.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page