Important

UPDATE – VIDEO | INCENDIU PE STRADA GEORGE ENESCU: Doi morti si o femeie intoxicata – GALERIE FOTO SOCANTA!

O casa de pe strada George Enescu, din municipiul Botosani, a fost cuprinsa de flacari, doua persoane au fost gasite carbonizate. 

Incendiul a fost descoperit de un pompier aflat in timpul liber. El a salvat  o femeie care se afla in imobil dupa care si-a anuntat colegii.

Pentru ca flacarile erau prea mari, pompierul nu a putut interveni pentru salvarea si celorlalte victime. Din pacate un doua persoane au decedat, un barbat care a fost gasit la usa casei, in timp ce o femeie de 55 de ani a fost gasita de pompieri in interior.

“La fata locului am gasit o femeie cu arsuri de gradul I si intoxicate cu fum si doua victime, greu de identificat, carbonizate, pentru care nu s-a mai putut face nimic”, a declarat medicul Nicusor Curteanu, din cadrul SJA, care a adaugat ca femeia preluata de ambulanta se afla in stare de ebrietate.

Din spusele vecinilor, proprietarul casei in care de adaposteau cei trei a decedat, iar de atunci cele doua femei si barbatul obisnuiau sa doarma acolo.

“Ei obisnuiau mai ales noaptea sa vina aici, sa se adaposteasca. Consumau bauturi alcoolice. Nu stiu de la ce a izbucnit incendiul, ca nu faceau focul. Nici in timpul iernii nu au facut focul. Probabil casa a luat foc de la o tigara aprinsa”, a spus unul dintre locuitorii din zona.

Urmeaza ca pompierii sa stabileasca cauza producerii incendiului.

VIDEO:

GALERIE FOTO!

[nggallery id=55]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page