Important

Botosaneanca din filmul “Pariu cu viata” a fost în vacanţă în Republica Dominicană!

Cristina Ciobanaşu este puştoaica pentru care au dansat Alex Velea şi partenera sa, Cristina, în cel de-al cincilea sezon “Dansez pentru tine”. Pe atunci ea avea doar 11 ani şi provenea dintr-o familie cu mari probleme financiare.

Cristinica nu a intrat în posesia marelui premiu, câştigat atunci de Ştefănel, pentru care au dansat Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, dar viaţa i-a rezervat multe alte surprize. A ajuns să joace în telenovele la Acasă TV, iar acum este una din protagonistele serialului “Pariu cu viaţa”.

În 2008 era doar o fetiţă foarte talentată, care cânta la patru instrumente şi picta icoane pe sticlă. Îşi ajuta tatăl bolnav şi bunica, mai ales după ce mama ei şi-a abandonat familia. Ea, fratele şi tatăl ei locuiau într-o singură cameră, nu aveau baie şi nici apă curentă.

Ea a fost luată sub aripa protectoare de Ruxandra Ion, care s-a oferit să o găzduiască pentru a urma cursurile Liceului de Muzică “Dinu Lipatti” din Bucureşti. “Acum am două familii, una la Botoşani şi una la Bucureşti. Cei de aici mă iubesc şi au grijă de mine ca şi cum aş fi copilul lor”, spunea Cristina în urmă cu câteva luni.

În 2012, Cristina se poate considera o fată mai mult decât norocoasă. În vacanţa de iarnă ea a fost în Republica Dominicană, probabil împreună cu Diana Dumitrescu şi soţul ei, care au fost şi ei în această iarnă în concediu în exotica destinaţie.

“În vacanţă, am fost în Republica Dominicană, unde m-am bronzat, m-am relaxat, am înotat cu delfinii, ba am văzut chiar crocodili. Am trecut în noul an împreună cu familia şi câţiva turişti englezi, am dansat până la epuizare, am învăţat să dansez meringue. A fost o vacanţă foarte reuşită. Acum am început filmările pentru sezonul 2 din “Pariu cu viaţa” şi promitem tuturor fanilor LaLa Band multe surprize în 2012″, a declarat Cristina Ciobănaşu pentru “PRO TV Magazin”.

[nggallery id=3]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page