Important

HOROSCOPUL ZILEI | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 14 martie 2012

Berbec

Pluto aduce posibile rezolvari in sfera angajarii, posibil sa participati la un interviu si sa aveti succes deplin, ori a-ti participat mai deunazi la un interviu de angajare si astazi primiti raspunsul afirmativ, oricum e de bine.O relatie de dragoste este gata sa mearga mai departe, sa atinga noi forme de angajament pentru ca increderea in dumneavoastra este solida astazi.

Taur

Este momentul sa actionezi mai ales ca norocul este in casa ta, planeta Jupiter este responsabila de asta. Avand incredere in tine poti incepe un nou proiect in aceasta perioada, iar anumite idei mai vechi se vor transforma astazi in adevarate raze de succes. Cu Venus in zodia ta , iubirea va cunoaste noi dimensiuni. O zi foarte buna.

Gemeni

Planeta Jupiter se intalneste cu Pluto in zodia ta , veti fi mai lucid in luarea deciziilor, veti putea sa va rezolvati unele restante . Este activata preocuparea fata de tot ceea ce tine de familie, dragostea fata de partenerul de cuplu si tot ce aveti de facut pe langa casa. Veti ingriji de copii, si veti cauta sa platiti si cateva facturi , telefon, sau apa, utilitati.

Rac

Sperantele dumneavoastra ating cote maxime astazi, prietenia cu anumite persoane din jur va fi de cea mai buna calitate, prietenii va vor ajuta daca veti apela la ei. Planeta Jupiter face din aceasta zi o zi cu totul speciala, sunt favorizate sansele in lumea divertismentului,a activitatilor recreative. Dragostea cu partenerul de cuplu devine mai puternica.

Leu

Luna se muta in diagrama ta si va activa o relatie mai veche, dragostea este favorizata in aceasta perioada, relatia cu partenerul de cuplu este la cote maxime. Pot aparea unele probleme in sfera serviciului, a celor de afaceri dar veti gasi solutii inteligente de rezolvare. Norocul va surade cu cifra 105 , sunt sanse de castiguri la jocurile de noroc.

Fecioară

Coneziunea planetelor Jupiter si Pluto da o dimensiune noua activitatilor in sfera studiilor, a serviciului, a promovariii in cariera. Dintr-o data deciziile pot parea mai usor de luat, mai simple, o relatie de afaceri cu un partener din zodia Capricorn este deosebit de fructuoasa. Va veti bucura de armonie si in familie, sentimentele reale ale partenerului dumneavoastra ies la iveala.

Balanţă

Veti participa la o reuniune de familie, mai ales acum cand un membru al familiei se intoarce de departe cu o multime de cadouri pentru toti. Sunt de luat decizii in sfera familiala, sa rezolvati o problema legata de o mostenire, etc. Planeta Venus activeaza si sfera sentimentala, o posibila relatie noua cu un partener ce activeaza in sfera imobiliara.

Scorpion

Mentorul tai este planeta Pluto astazi, si prin prietenia cu planeta Jupiter va veni cu idei bune pentru tine, si cu sfaturi pentru a-ti mari castigurile. Mai apoi va fi activata si sfera sentimentala, o relatie mai veche trece din nou prin suisuri si coborasuri pentru ca un nume ce dainuieste demult in viata ta va reapare acum.

Săgetător

Luna se muta in semnul tau zodiacal si este foarte bine pentru sfera sentimentala, va reinvia o relatie mai veche de iubire, dar este favorizata si initierea unor relatii noi. O sarcina noua poate aparea si la serviciu, o provocare care vine de la sefi si va face sa va scoata din anonimat, rezolvarea ei va va aduce mari laude.

Capricorn

Jupiter intalneste planeta Pluto deasupra semnului tau zodiacal si va aduce numai surprize placute, mai ales atunci cand veti afla si identitatea unui admirator secret. Luna va ajuta sa va temperati avantul si va calmeaza sentimentele care parca stau sa explodeze. La serviciu apar posibile rezolvari, raspunsuri la intrebari mai vechi.

Vărsător

Marte va crea o stare de spirit foarte pasionala, iubirea fata de o persoana de sex opus se va transforma in obsesie, trebuie sa fiti atent sa nu se provoace o ruptura  si sa suferiti mai tarziu. La serviciu veti semna un compromis care va aborda altfel noua situatie, veti pune in miscare un nou plan de bataie pe termen mai scurt.

Peşti

Ideile tale sunt bune, o intelegere parca intre planetele Pluto si Jupiter va ajuta semnul dvs zodiacal, se vor lua decizii bune la serviciu, veti fi avansat , ori premiat, chiar daca nu cu o suma mare, dar destul de importanta. Acasa veti incuraja o decizie luata de partenerul de viata care va ofera noi responsabilitati, veti fi desemnat sa rezolvati o problema financiara veche.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page