Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi,6 martie…

Berbec:

Dimineata luati o decizie in urma careia vi se schimba tot programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o petrecere.Astazi puteti sa va ocupati de problemele financiare, dar va sfatuim sa va abtineti de la speculatii.Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

Taur:

Puteti avea intalniri agreabile cu prietenii si cu rudele.Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Va reveniti repede si va recapatati buna dispozitie.Fiti cumpatat in toate domeniile vietii!

Gemeni:

Este momentul sa concepeti proiecte ambitioase pe termen lung.Va sfatuim sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei.Dupa-amiaza va simtiti foarte bine in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti cumpatat cu alcoolul.

Rac:

Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa terminati activitati incepute mai demult.Sunteti bine dispus si puteti lua decizii inspirate.Discutati mai mult cu prietenii si cu partenerul de viata si aveti grija sa va respectati promisiunile!

Leu:

Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa sa va ganditi la investitii.Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante!Va sfatuim sa nu neglijati viata de familie.

Fecioara:

Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare.Este posibil sa incasati banii pentru o lucrare incheiata recent.Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Ascultati sfaturile persoanei iubite!

Balanta:

Vi se implieste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Aveti incredere in fortele proprii si vointa de a actiona.Dupa-amiaza va simtiti foarte bine la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati discutia.

Scorpion:

Aveti un succes deosebit in afaceri. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale.Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune.Va sfatuim sa aveti rabdare. Nu alergati dupa rezultate imediate, ca sa nu aveti surprize!

Sagetator:

Dupa o serie de deceptii pe plan social si sentimental, sunteti incantat de un succes neasteptat. Aceasta schimbare de situatie va pune pe ganduri. Profitati de conjunctura favorabila!Aveti grija sa nu va dezamagiti prietenii!Spre seara aflati ca urmeaza sa plecati intr-o delegatie.

Capricorn:

Sunteti plin de entuziasm si este momentul sa va faceti planuri pentru activitati noi. Puteti sa faceti investitii, sa demarati o afacere sau sa plecati la drum.Va sfatuim sa profitati de aceasta conjunctura, pentru ca puteti avea succes in orice domeniu.Evitati speculatiile de orice fel!

Varsator:

Zi buna pentru afaceri. Aveti mari sanse sa redresati bugetul familiei.Sunt favorizate relatiile cu cei din jur. Colaborarile decurg excelent.Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page