Important

GALERIE FOTO | Pantilimon a încurcat-o» Iată cine i-a pus gînd rău lui ”Gulliver”!

Costel Pantilimon a jucat puţin la Manchester City, dar a convins deja suporterii. Sau măcar pe unii dintre ei. Ba, cineva este cu totul cucerit de portarul român şi nu s-a sfiit să declare acest lucru.

Se numeşte Natalie Pike, este scoţiancă şi a anunţat că are ceva cu cel alintat ”Gulliver”: ”M-am îndrăgostit de el!”. Cum s-a ajuns aici? Natalie, 28 de ani, este o fană pătimaşă a lui City de mult timp. I-a urmărit constant pe ”cetăţeni”, iar de cînd s-a retras din modeling, în 2009, se duce mereu la meciurile lor, chiar şi în deplasare. Ca semn de fidelitate, şi-a tatuat pe spate sigla clubului.

Vezi mai jos o galerie foto cu focoasa Natalie Pike (foto ZOO, FHM, Talk).

În asemenea circumstanţe l-a descoperit Natalie pe Panti şi, iată, i-a pus gînd rău. Faptul că jucătorul de 25 de ani nu-i căsătorit este considerat un mare avantaj de către frumoasa născută la Edinburgh, dar crescută în Anglia. Ea a fost aleasă Miss Insulele britanice în 2004 şi are trei apariţii în FHM (2004, 2005, 2007), revistă în care a fost votată de două ori în topul celor mai frumoase femei, în 2005 (locul 26) şi în 2006 (locul 51).

Sursa!

[nggallery id=28]

Related Articles

One Comment

  1. Ma numesc Andrei Cosmin si nu am implinit inca 8 anisori, sunt un baietel cu parul negru, si cu ochii ca murele, si sunt foarte vesel…cei care sunt acuma cu mine,sunt Oameni necunoscuti, sunt imbracati in halate albe si vorbesc despre mine, cu niste cuvinte pe care nu le inteleg. Langa mine a mai ramas mama, care ma priveste cu dragoste, ma rasfata parca mai mult ca de obicei dar si ea vorbeste despre ceva ce nu inteleg spune ca sunt grav bolnav! HISTIOCENOZĂ CU CELULE LANGERHANS. .Acesta este diagnosticul meu! Eu nu stiu despre ce e vorba dar am auzit de la Mami ca e o Tumora care se incapataneaza si sa reface iar eu trebuie sa ma incapatanez si sa ma bat cu ea…O sa reusesc!!! Stiu doar ca o iubesc pe Mama, pe Bunici , pe Tati, chiar daca el m-a uitat eu tot il iubesc!! Iubesc trenuletele si Copii, mie nu imi place aici eu vreau sa cant la Orga, sa desenez sa, ma joc, sa ma plimb, sa merg la scoala, dar nu am de ales!!! Vreau sa nu mai fac injectii si sa nu mai iau medicamente vreau sa descopar Lumea! IUBESC VIATA SI VREAU CA MAMI SA NU MAI PLANGA! Ca toate acestea sa devina realitate am nevoie de ajutorul Dumneavoastra .Tratamentul si operatiile costa foarte mult si Mama mea nu are acesti bani. Pentru tot ajutorul, ori cat de mic pe care mi-l veti acorda va multumesc din suflet si va doresc sa nu fiti niciodata bolnavi! Si pentru un gand bun Va Multumesc! (Ailincai Andrei Cosmin)

    Va rog din sulfet daca putem sa il ajutam pe acest copilas!

    Toţi cei care pot ajuta acest micut, o pot face sunând la numărul de telefon 0752.686.335 sau depunând cât de puțin în contul:
    RO85RNCB0041106794360001 – BCR, Titular cont: Dorina Ailincai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page