Important

GALERIE FOTO | Fotbalistii de la FC Botosani au intrat peste antrenamentul voleibalistelor de la Pro Volei! VEZI VIDEO!

Cu ocazia zilei de 8 Martie, elevii lui Costel Orac au decis să ofere căte un buchet de flori și câte o cutie de bomboane fetelor antrenate de Mihai Vasilică. Deși delegația FC Botoșani a intrat în Sala Polivalentă în timpul antrenamentului echipei de volei, nimeni nu s-a supărat, ba chiar președintele CSS Pro Volei a ținut să mulțumească pentru gestul fotbaliștilor.

“Este un gest frumos făcut de 8 Martie. Este un gest de o mare noblețe și demonstrează că sportul reprezintă un mod de a trăi. Sportivii ne-au demonstrat astăzi că pot fi oameni de o înaltă ținută morală. Mulțumim celor de la FC Botoșani pentru gestul lor”, a declarat Cătălin Obuf Buhăianu.

Conduși de antrenorul Valeriu Bordeanu, fotbaliștii au ținut să le ureze fetelor un parcurs cât mai bun în meciurile viitoare.

“Sperăm să va atingem performanțele și suntem deciși să promovăm și noi în liga întâi. La Mulți ani”, a conchis Valeriu Bordeanu.

Pe langa florile si bomboanele primite de FC Botosani, tinerele voleibaliste au primit si un tort din partea domnului Buhaianu.

FOTO SI VIDEO!

[nggallery id=91]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page