Important

GALERIE FOTO | Antrenament nocturn pentru Avantul Albesti in compania arbitrilor! Vezi ce super-portar au avut “fluierasii”!

Avantul Albesti a inceput pregatirea de iarna, insa nu pe zapada ci in sala. Aseara la ora 21:00, presedintele Bradut Brasoveanu, impreuna cu antrenorul Octavian Faier au organizat un meci in Sala Polivalenta impotriva arbitrilor din judet.

Dupa o jumatate de ora in care s-au pregatit separat, cei de la Avantul Albesti au format doua echipa si s-au luat la duel cu”fluierasii”. Prima echipa era condusa de presedinte, in timp ce a doua era condusa de antrenor. In echipa arbitrilor, cel care ii aranja in teren pe baieti a fost directorul sportiv de la Luceafarul Mihai Eminescu, Ilie Andrici, cel care a avut si cateva interventii de senzatie in poarta cavalerilor fluierului.

In echipa celor de la Albesti s-a regasit si Florin Erdic, jucatorul Microbuzului dorit inapoi la echipa de Octavian Faier. Pe langa Erdic s-a mai prezentat si singurul transfer 100 %, Florin Palalaie de la Rapid Ungureni.

Echipa arbitrilor: Ilie Andrici – Gabriel Tanasa, Catalin Branza, Catalin Nita, Vlad Poenaru si Sorin Chiperi

[nggallery id=27]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page