Important

FOTO INCENDIAR | Fac ele ce fac și rămân cu sânii pe afară! Vezi ce vedete de la ei au pățit rușinea!

Fie că sunt pe covorul roșu, fie se află la plimbare ori la cumpărături, unele vedete de la Hollywood nu au reușit să-și țină nurii sub control, iar momentele incendiare nu le-au scăpat, desigur, paparazzilor.

În timpul unui concert, bustiera i-a dat bătăi de cap lui Nicki Minaj, care s-a trezit cu un sân pe afară, din cauza sutienului prea decoltat. Cu toate acestea, artista s-a comporat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și și-a continuat cântarea.

Pe când filma un videoclip pe o plajă din Malibu, într-un decor exotic, pe Paris Hilton rochia ”a renunțat” să o mai acopere, lăsând să i se vadă sânul plin de nisip. Momentul a fost imortalizat de paparazzi ascunși prin tufișuri pentru a prinde cadre incendiare cu moștenitoarea imperiului Hilton.

 

Nici una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, Eva Mendes, nu a scăpat de o astfel de rușine. Chiar pe covorul roșu, cămașa descheiată până sub sâni a vedetei a scos lumii la vedere formele pline ale Evei, care nu purta sutien.

Cântăreața britanică Lilly Allen a avut și ea un moment în care a arătat lumii prea mult. Rochia roșie din mătase și prea decoltată i-a alunecat de pe sâni, astfel încât fanii artistei i-au putut admira în toată splendoarea.

Nu este prima dată când Lilly Allen pățește așa ceva. Cu o altă ocazie, paparazzi i-au surprins nurii vedetei ieșindu-i din tricou, pe sub care cântâreața nu mai purta nimic.

Și lui Lindsay Lohan i s-a întâmplat același lucru, dar pe covorul roșu. Vedeta și-a luat o rochie mult prea riscantă pentru silicoanele destul de mari cu care s-a tunat, așa că am putut vedea mai mult decât își propusese vedeta.

 

Iepurașul Playboy Karissa Shannon nu a mai lăsat nimic imaginației în momentul în care rochia roșie, prea decoltată, i-a ”fugit” de pe sân. Astfel, admiratorii au putut vedea gratis ce a arătat Karissa în celebra revistă pentru adulți.

Actriță și model, Caroline D’Amore nu este prea cunoscută pentru rolurile ei, însă cu siguranță a fost remarcată pe covorul roșu, în timpul unui eveniment. Vedeta din ”Sorority Row” a avut parte de un moment jenant în care bluza roșie, din mătase i-a descoperit unul dintre sâni.

Foto: Northfoto

Mai mult: Fac ele ce fac și rămân cu sânii pe afară! Vezi ce vedete de la ei au pățit rușinea! 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page