Important

Florin Ţurcanu: „Nu ştiu cine e Onişa. Îi cer public să nu mă voteze dar nici eu nu o să semnez vreo listă în care apare el”

Liderul PNL Florin Ţurcanu susţine că nu a racolat niciun candidat al Partidului Conservator dar în acelaşi timp nu va oferi funcţii acestei formaţiuni. În ceea ce îl priveşte pe Paul Onişa, Ţurcanu susţine că nu îl va accepta pe nicio listă de candidaţi., noteaza BT Online.

„Nu ştiu cine Onişa. Acest pârât om politic. Să-şi vadă de alte probleme. Îi cer public să nu mă voteze. Niciu eu nu o să semnez nicio listă de candidaţi pe care apare el. Nu cred că el e în stare să plătească un sondaj. Să anunţe ce firmă a făcut sondajul şi să-şi asume. Care oamenii lui? Ce treabă am eu? El se gândeşte la anumiţi oameni şi spune că îi luăm noi candidaţii. Eu i-au primari de la PDL şi nu de la PC. El are 1%. Să vină în ACD şi să stea cuminte. Cineva va pierde. Nu ştiu cine va pierde. După alegeri se va vedea. Să-şi pună pofta în cui în ceea ce priveşte funcţiile de viceprimari sau consilieri”, a afirmat Florin Ţurcanu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page