Local

Filtre rutiere la intrările și ieșirile din municipiul Botoșani. Peste o sută de mașini au fost controlate

La data de 30 august 2023, în intervalul orar 06:00 – 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră, în zona de competență.

Astfel, au fost instituite filtre rutiere la intrările și ieșirile din localități, fiind controlate 120 de autovehicule, cu privire la respecatrea prevederilor legale în ceea ce privește circulația pe drumurile publice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei și au fost reținute 9 permise de conducere. Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni.

 

Exemplu:

La data de 30 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vlădeni.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul pe care îl conducea avea autorizația de circulație expirată din luna iulie a.c..

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page