Sport

FC Botoșani – Hermannstadt 2-2

FC Botoșani și Hermannstadt au remizat, scor 2-2, într-un meci din etapa a 8-a din SuperLigă.

La debutul pe banca botoșănenilor, Dan Alexa a obținut un punct, după ce echipa sa a fost condusă la pauză, 1-2, iar din minutul 67 a jucat cu un om în minus, până în minutul 90+2 când s-a restabilit egalitatea numerică.

Meciul a început cu câte ocazie din partea fiecărei echipei. Florescu (10) și Gabi Iancu (13) au ieșit în evidență, dar nu au putut dezgheța tabela.

După ce Alexa a fost nevoit să-l schimbe pe Mutombo cu Friday (12), FC Botoșani a deschis scorul. Drole a profitat de mingea primită de la Căbuz, la 10 metri de poartă, l-a depășit pe portarul sibienilor și a marcat. Golul a fost validat inițial de arbitrul Chivulete și a fost verificat de VAR, existând suspiciuni de henț.

După doar 7 minute, Hermannstadt a egalat. Paraschiv a primit o centrare în careu, a preluat și a reluat spectaculos, din voleu. Și la acest gol a intervenit VAR-ul. S-a analizat timp de 7 minute o posibilă poziție de ofsaid, atât la Balaure, care a centrat, cât și la Paraschiv.

Și s-a păstrat verdictul inițial. În minutul 40, oaspeții au făcut 2-1, după ce o minge respinsă de Friday Adams l-a lovit pe Gabi Iancu și a intrat în poartă. Golul, validat inițial, a fost anulat de VAR. Motivul? Mingea l-a lovit în mână pe Iancu.

În minutul 45+11, Daniel Paraschiv a făcut dubla. Oroian a centrat în careu, iar Paraschiv a profitat de o neînțelegere între Șeroni și Ducan, marcând cu capul, din 6 metri.

Imediat după pauză, gazdele au reușit egalarea. Butean a trimis slab o minge către Căbuz. Drole a interceptat balonul, dar a fost blocat de portarul lui Hermannstadt, la marginea careului. Mingea a ajuns la Gabriel David, care a șutat din prima, de la 25 de metri, și a marcat în poarta goală.

În minutul 67, FC Botoșani a rămas în 10, după ce Andrei Chviulete l-a eliminat pe Drole.

Atacantul gazdelor a urmărit o minge, a călcat pe ea și a alunecat, ducându-se cu talpa direct pe Dragoș Iancu, care a putut continua ulterior meciul.

Rămasă în 10, FC Botoșani nu a mai pus presiune, în timp ce oaspeții nu au putut sparge defensiva gazdelor. Până la final, și Hermannstadt a rămas în 10, după ce Sota Mino a văzut al doilea galben, în minutul 90+2.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button