Evenimentsocial

Familiile valoroase și longevive din comuna Călărași au fost premiate în cadrul unui eveniment de neuitat – FOTO&VIDEO

Duminică, la Călărași, un eveniment a reușt să strângă la un loc sute de săteni care și-au manifestat din plin bucuria de a fi din nou împreună, după o perioadă de restricții aspre.

Primarul comunei Călărași, Elena Vrajotis, a ales să cinstească familiile cele mai longevive cu muzică și multă veselie. 35 de cupluri care au împlinit 50 de ani de conviețuire au fost premiate cu diplome, flori și cadouri de edilul localității. Au mai primit diplome și recunoștința întregii comunități nouă cetățeni ai comunei Călărași în vârstă de 94, 95 și 96 de ani.  diplome, cadouri și flori. Responsabili cu voia bună au fost de Celina Gherghelaș, Valentin Sanfira,  Ansamblul „Balada Nouă” și „Mlădiţe Călărăşene”.

„Dragi călăreșeni comunitatea noastră sărbătorește și premiază fidelitatea cuplurilor de aur, după jumătate de secol și mai bine împreună. După slujba de binecuvântare a sfinților părinți, a urmat premierea cuplurilor de aur, după care ne-am bucurăm împreună de magia dansurilor noastre populare, alături de Ansamblul comunei noastre „Mlădiţe Călărăşene”, instructor coregraf Ionel Petrișoru. A răspuns invitației de a fi alături de noi și îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira dar și solista și prietena inimilor noastre Celina Gherghelaș și Ansamblul „Balada Nouă”. Este modul nostru de le mulțumi seniorilor noștri, în numele întregii comunități, pentru contribuția pe care au avut-o și o au la ceea ce înseamnă astăzi comuna Călărași. Le doresc tuturor multă sănătate, multe bucurii și un călduros La mulți ani!”, a spus Elena Vrajotis, primarul comunei Călărași.

Evenimentul a început cu o slujbă religioasă, toți cei prezenți înălțând rugăciuni de mulțumire pentru binefacerile aduse de Dumnezeu în viața lor. A urmat apoi distracția, cei prezenți fiind antrenați la dans de interpreții care au coborât în mijlocul oamenilor.

S-a prins în horă și primărița Elena Vrajotis, care în mandatele de edil al localității a promovat valorile comunei, a fost alături de toți cei care au scris cu jertfă filele comunității, dar și de cei care nu își puteau împlini visele.

Nu a lipsit de la eveniment parlamentarul Cristian Achiței.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button