Important

EXCLUSIV | Jucatorii de la Bucovina Rogojesti au pierdut procesul cu Dumitru Branza Jr.! Vezi ce pedepse au primit!

La inceputul lunii ianuarie s-a finalizat procesul penal impotriva jucatorilor de la Bucovina Rogojesti care l-au batut pe data de 25.09.2010 pe arbitrul Dumitru Branza Jr.

Va aducem aminte ca pe 25.09.2010, la meciul din Liga a IV-a dintre Bucovina Rogojesti si AS Roma, pe fondul unei decizii a centralului Dumitru Brazan Jr, Nimerschi Sorin, Tomosciuc Cornel, Scripcariu Marius  si Raileanu Constantin  l-au lovit pe arbitru cu pumnii si picioarele.  (vezi video mai jos cu cele intamplate)

Imediat dupa finalul partidei, centralul Dumitru Branza a facut plangere impotriva jucatorilor, chemandu-i in judecata. Pe parcursul procesului, noul kinetoterapeut de la FC Botosani s-a impacat cu viceprimarul-jucator Sorin Nimerschi si cu Raileanu Constantin, iar instanta a decis incetarea urmaririi penale impotriva celor doi.

Pentru ceilalti jucatori, Tomasciuc Cornel si Scripcariu Marius, instanta “va dispune condamnarea inculpatilor la pedeapsa amenzii orientate spre minimul special”.

Astfel, cei doi jucatori au primit o amenda penala in valoare de 500 Ron fiecare si au fost obligati sa-i plateasca lui Dumitru Brazna Jr, suma de 40 de lei daune materiale si 1.500 de lei daune morale.

Deasemenea, instanta l-a obligat si pe arbitru sa plateasca suma de 100 de lei, impreuna cu jucatorii cu care s-a impacat, pentru cheltuieli judiciare, in timp ce jucatorii condamnati trebuie sa achite statului suma de 250 de lei fiecare tot pentru cheltuieli judiciare.

“Cu Sorin Nimerschi si cu Raileanu Constantin m-am impacat, dar cu ceilalti doi nu am reusit. Am vrut sa ma impac cu ei pentru ca eram satul sa tot vin de la Bacau la Dorohoi pentru proces, dar ei nu au vrut. Mi-au dat castig de cauza si trebuie sa-mi plateasca 1.500 de lei”, a declarat Dumitru Branza Jr.

Acesta ne-a mai spus ca in cazul in care se va mai intampla asa ceva, va incerca sa fuga. “Daca se mai intampla incerc sa fug ca sa nu fiu prins (rade). Ce sa fac? Cred ca o sa procedez la fel. Daca iti place sa arbitrezi, nu este acesta un motiv care sa te faca sa te asi de arbitraj. Evenimente neplacute sunt peste tot”, a incheiat arbitrul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page