EducatieLocal

Elevii de nota 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională au fost premiați de IȘJ Botoșani – FOTO

Astăzi, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, la festivitatea de premiere a elevilor care au obținut nota 10 la examenele naționale.
12 de elevi botoșăneni care au excelat la examenele naționale au fost premiați cu bani de către Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Botoșani. Cei 5 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională au fost premiați fiecare cu suma de 2.000 de lei, iar cei 7 elevi cu media 10 la Bacalaureat au primit 5.000 de lei.
În județul Botoșani, șapte eleve au obținut media 10 la Bacalaureat, respectiv: Brumă Raluca Ștefania, Crețu Elena Cristiana, Culidiuc Maria, Iurea Andreea Irina și Iurea Mihaela Cezara de la Colegiul Național Mihai Eminescu, Horopciuc Veronica fiind absolventa Liceului “Dimitrie Cantemir” Darabani și Gîrțu Anamaria-Adelina absolventă a Liceului „Regina Maria” Dorohoi.
Ce cinci elevi care au reușit să obțină nota maximă la Evaluarea Națională sunt:
-Ema Ioana Andronic – Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani
-Bogdan Chebac – Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani
-Teodora Constantin – Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani
-Alexandru Mihai Macovei – Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani
-Andreea Anghel – Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi
„Felicitări tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice care i-au susținut, îndrumat și pregătit!”, a transmis reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page