Important

EDUCATIE | Un elev de la Colegiul National “Mihai Eminescu” a ramas fara 600 de lei chiar in timpul orelor!

Pe data de 2 februarie in jurul orelor 9:00 un elev de la Colegiului National Mihai Eminescu a descoperit ca din portofel ii lipseste suma de 600 lei. Acesta a anuntat imediat dirigintele si politia, iar organele legii s-au prezentat imediat la fata locului pentru a lua probe.

Elevul David I. sustine ca a lasat portofelul cu suma de 600 lei in ghiozdan si a plecat in laboratorul de informatica impreuna cu ceilalti colegi. Furtul a fost descoperit in momentul in care un alt coleg i-a cerut ceva din ghiozdan iar acesta a controlat si portofelul observand lipsa banilor.

Elevul a declarat ca nu stie cine i-a furat banii dar crede ca este cineva care stia ca poarta asupra lui o suma atat de mare de bani. “Oricum e cineva care stia. Chiar daca am uitat portofelul in clasa era ascuns bine in ghiozdan. E cineva care a scotocit bine, care stia ca eu am la mine bani. Nici macar nu erau banii mei, erau bani pentru uniforme pentru cativa elevi”, a declarat politistilor elevul pagubit.

“In momentul de fata politia efectueaza cercetarile sa vada daca intradevar banii au fost furati sau elevul i-a pierdut in alta parte. Camerele de supraveghere nu functionau pentru ca era o pana de curent”, a declarat pentru Gazeta de Botosani, prof. Niculai Buzduga, director adjunct la C.N. Mihai Eminescu.

Poliţiştii au demarat cercetările după ce mama elevului a reclamat faptul că fiului său i s-au sustras banii în timpul programului şcolar.

Related Articles

3 Comments

  1. si eu am un prieten la Eminescu si s-au mai furat bani si niciodata nu mergeau camerele de luat vederi asa ca….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page