EditorialEditorialImportant

EDITORIAL | Interlopii varanului şi moluştele de la CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului este format din nevertebrate speriate de ghearele varanului. Cu un CNA fără schelet, Voiculescu îşi permite să se comporte în spaţiul public ca un şef de clan interlop. Îşi trimite zilnic gâzii cu ceafă lată să perceapă taxe de protecţie şi să-i tâlhărească duşmanii. Când interlopii pun stăpânire pe un cartier, principalii vinovaţi sunt poliţiştii pe care îi plătim să menţină ordinea publică.

În ultimele zile, interlopii de televiziune ai varanului au devenit şi mai agresivi, terfelind în prime-time pe oricine a îndrăznit să atragă atenţia că depăşesc orice măsură. Unii ar putea interpreta această campanie ca fiind o răfuială personală a celor din gaşca lui Gâdea. Eu nu cred că este aşa.

 

Cred că publicul este în faţa unei operaţiuni bine calculată care urmăreşte să intimideze vocile cele mai crtitice ale puterii. Numai aşa se poate explica atitudinea de moluşte a celor care fac parte din Consiliul Naţional al Audiovizulaului.

 

Sunt ca nişte poliţişti corupţi care sună infractorul imediat după ce semnatarul plângerii a ieşit pe uşa secţiei.Din acest motiv cred că protestul de duminica trecută a fost greşit îndreptat împotriva postului Antena 3. Toţi cei revoltaţi de linşajele la ordinul varanului trebuie să ia atitudine împotriva CNA. Sub ferestrele moluştelor din această instituţie trebuie protestat, până când începe să le crească o coloană vertebrală şi îşi fac datoria. Dacă sunt incapabili să-şi respecte fişa postului, trebuie determinaţi să plece şi nu numai atât.

Când un funcţionar sau demnitar al statului nu îşi face datoria, sau îşi exercită artibuţiile funcţiei împotriva scopului pentru care e plătit, încalcă nişte legi şi trebuie să dea socoteală în faţa unei instanţe.

Consiliul Naţional al Audiovizualului este o instituţie care ne costă peste 3 milioane de euro pean. Asta la nivelul bugetului din 2012, pentru că cifrele de anul trecut nu sunt încă prezentate public. Cifra exactă, în lei, este: 13.711.000. Suma asta o plătim împreună pentru a avea un mediu audio-vizual curat, fără produse alterate care îmbolnăvesc publicul la cap, fără ţaţe masculine care fac şpagatul pe sub fuste şi fără mardeiaşi cu freze de strungari care folosesc audienţa ca levier, când caftesc la comanda patronului.

Dacă toate cele de mai sus ne năpădesc casele prin televizoare şi transformă spaţiul public într-o junglă controlată de gorile media, înseamnă că noi toţi plătim milioane de euro degeaba. Putem foarte bine să deafiinţăm instituţia si să ne căutăm fiecare dreptatea prin instanţe. Pentru ce încasează, până la urmă, doamna Trepcea-Şuhan 4.200 de lei lunar? Plătim salarii de secretari de stat unor funcţionari-melci incapabili să menţină ordinea? Dacă au încasat banii aceştia şi nu au prestat serviciul public, nu este normal să fie buni de plată şi să ajungă în faţa unei instanţe pentru neglijenţă sau complicitate cu mardeiaşii.

Vineri, Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 din Bucureşti a trimis în judecată Administraţia Domeniului Public Sector 2 pentru că nu a împrejmuit terenul pe care a ajuns Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi. Nu ar merita să fie în aceeaşi situaţie şi CNA, pentru că nu ţine între limitele legii mardeiaşii lui Felix?

Protestul la sediul CNA ar trebui însoţit cu plângeri penale împotriva acestei instituiţii. Până la urmă dfiecare plătitor de taxe este păgubit şi are dreptul să ceară tragerea la răspundere a funcţionarilor incompetenţi sau corupţi.

Sursa: www.evz.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page