Diverse

DIVERSE | Scapă de pofta de dulce cu acest amestec delicios!

Mierea și semințele de susan au fost folosite de-a lungul timpului în combinație pentru a trata mai multe probleme de sănătate. Oamenii care cred în puterea medicinii tradiționale au atestat tăria acestei combinații care a început să fie din nou consumată.

Combinația dintre miere și semințele de susan are un gust delicios, fiind preferat de multe persoane care țin dietă. În plus, nu este doar delicios, ci este foarte hrănitor și care tratează mai multe probleme de sănătate.

Iată la ce probleme de sănătate ajută:

1. Stimulează sistemul imunitar;

2. Scade pofta pentru dulciuri;

3. Reduce durerile abdominale;

4. Reduce tulburările digestive, inclusiv colita, ulcer sau gastrita;

5. Ajută sistemul imunitar;

6. Stimulează energia și rezistența;

7. Te ajută să fii concentrată la activități;

8. Ajută sănătatea pielii;

9. Previne căderea părului și alte probleme ale acestuia;

10. Previne obezitatea.

Așa cum am spus mai sus, această combinație este nutritivă. Mierea este foarte bună pentru atunci când suntem răcite sau avem gripă, este ca un remediu. Semințele de susan ajută sistemul respirator și sunt benefice pentru cei care suferă de reumatism articular. În plus, sunt o sursă de ulei, care este benefic organismului.

În combinație, cele două sunt de necombătut. Ne oferă vitamine și minerale care ne ajută să ne menținem sănătoase. Conțin vitamina A, vitamina B,  vitamina E și acizi grași esențiali omega 3 și 6.

În trecut, această combinație era folosită de femei pentru a ajuta glanda de reproducere. În plus, în urma unor studii, acest amestec ajută și la combaterea oboselii cronice și a variațiilor de dispoziție. Începe să incluzi în meniu această combinație.

Ai nevoie de:

– o lingură de miere de albine

– două linguri de semințe de susan

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să faci este să le pui într-un bol, în care le amesteci bine. Asta este tot. Mănâncă câte o lingură în fiecare dimineață, după ce iei micul dejun. Poți prepara mai multă și o consumi în timpul săptămânii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!