Diverse

DIVERSE | (P) Vrei să îți securizezi casa? Iată AVANTAJELE și DEZAVANTAJELE

Sa investesti intr-un sistem de securitate pentru casa ta este deseori o idee stralucita deoarece te poate feri de multe neplaceri, cum ar fi furturi, vandalism, conflicte si alte posibile probleme ce ar putea aparea pe proprietatea ta. Camerele de supraveghere pot avea anumite dezavantaje atunci cand nu sunt folosite corespunzator sau sunt folosite intr-un scop nepotrivit.

Avantajele camerelor de supraveghere plasate in casa si/sau curtea ta:

 

  • Vei putea preveni furturile din locuinta. In general, hotii sunt extrem de descurajati la vederea camerelor de supraveghere, iar acest lucru poate preveni ca acestia sa actioneze pe proprietatea ta. Desigur, daca acest lucru se intampla, camerele de supraveghere pot ajuta la prinderea faptasilor si la recuperarea prejudiciului sau cel putin a unei parti din acesta.  Exista diverse kit-uri de supraveghere, unele fiind special concepute pentru problema furturilor. Intra pe https://www.seku.ro/kituri-supraveghere/ daca vrei sa vezi mai multe tipuri de kit-uri de supraveghere si sa iti dai seama cum le poti utiliza pentru a preveni intrarile prin efractie.
  • Vei putea preveni actele de vandalism. Iti doresti ca la tine in curtie sa fie mereu curat si totul sa arate impecabil? Cu ajutorul camerelor de supraveghere, te poti asigura ca nimeni nu iti vandalizeaza proprietatea, nu va trebui sa petreci ore intregi pentru a repara urmele actelor de vandalism, iar daca totusi acestea au loc, ai toate sansele ca faptasul sa fie prins cu ajutorul inregistrarilor de pe camerele de supraveghere.Camerele video pot fi plasate cu succes in curte.

  • Poti pleca linistit/a in vacanta. Acum nu mai trebuie sa iti faci griji ca lasi casa “nesupravgheata” timp de zile intregi, sistemul de securitate o va supraveghea pentru tine. In plus, poti accesa camerele video si inregistrarile acestora de la distanta, de pe telefon, tableta, PC sau laptop cu ajutorul unor aplicatii. Daca vrei sa stii cum sa iti securizezi casa intr-un mod sigur pentru a-ti proteja familia,  gasesti aici mai multe informatii.
  • In cazul in care ai copii, camerele de supraveghere te pot ajuta sa ii lasi pe acestia in siguranta alaturi de bona, atunci cand este cazul. Vei putea vedea exact care este relatia bonei cu copiii, cum se poarta cu acestia si daca acestia sunt tratati asa cum iti doresti.
  • Daca ai animale de companie, poti vedea ce fac acestea si cum se comporta in lipsa ta. Nu va trebui sa iti mai faci griji ca nu iti dai seama cum apar anumite stricaciuni in casa ta deoarece acum vei vedea exact ce nezbatii fac animalutele tale.

Dezavantaje ale camerelor de supraveghere amplasate in casa sau curte:

 

  • Pot fi dezinstalate sau oprite de anumite persoane. Exista situatii in care camerele de supraveghere sunt dezinstalate, oprite sau controlate, astfel incat casa ta sa poata fi tinta furturilor sau a intrarilor prin efractie. Desigur, posibilitatile ca asa ceva sa se intample sunt reduse, iar daca tu ai aceasta temere, cel mai bine ar fi sa discuti cu cei de la care cumperi sistemul pentru a vedea cum poti sa te asiguri ca acesta este greu de dezactivat de catre alte persoane.Sistemele de supraveghere pot fi hack-uite.

  • Nu trebuie sa le folosesti pentru a iti urmari familia sau copiii atunci cand nu este cazul. Nu te folosi de sistemul de supraveghere pentru a iti urmari copiii daca acestia sunt mari, deoarece risti sa iti strici relatia cu acestia, care ar trebui sa fie bazata pe incredere.

 

Camerele de supraveghere raman un instrument extrem de folositor pentru protectia proprietatii tale si pentru ca tu si familia ta sa va simtiti in siguranta.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!