Alte sporturiLocalSport

,,Descindere” în această dimineață la Tabăra Naţională Militară de Airsoft, de la Agafton – FOTO

Participanții la Tabăra Militară de Airsoft de la Agafton s-au întâlnit în această dimineață cu jandarmii botoșăneni, în cadrul unei activități de intervenție preventivă organizată cu sprijinul Direcţiei Județene pentru Sport și Tineret Botoșani.

Obiectivele urmărite în cadrul activităților de acest gen sunt prevenirea faptelor antisociale în rândul tinerilor, evitarea implicării acestora în situații de încălcare a legislației privind ordinea și siguranța publică, conștientizarea riscurilor la care se pot expune prin nerespectarea unui minim de reguli de protecție personală, precum și a consecințelor legale ale săvârșirii unor fapte de natură penală sau contravențională.

Tot cu această ocazie, jandarmii le-au explicat avantajele unei cariere militare în Jandarmeria Română și le-au prezentat tehnica și mijloacele din dotare.

Nu este prima ,,descindere” la această tabără de airsoft, jandarmii fiind o prezență constantă încă de la prima ediție, cu excepția anului trecut când, din cauza pandemiei de COVID-19, tabăra nu a mai fost organizată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button