DiversePublicitate

Cum să alegi aparatul de sloturi potrivit

După cum indică și titlul acestui articol, se pare că există un aparat de slot ideal. Nu putem însă să generalizăm, având în vedere că mulți jucători ar fi fost acaparați de mult timp de către acest slot generator de câștiguri dacă el ar fi existat. Adevărul este că există un aparat de slot potrivit pentru fiecare jucător, în funcție de necesitățile particulare. Dacă ai ales să frecventezi anumite jocuri din care faci bani, probabil că îți dorești să îți maximizezi șansele. Nu este vorba doar de intuiție, ci de anumite caracteristici ale jocului care pot diferenția o experiență pur bazată pe divertisment de una îmbinată cu mult doritele câștiguri. Ca să economisești din timpul pe care oricum îl vei investi în jocuri, am adunat aici cele mai esențiale caracteristici ale aparatelor la care trebuie să fii atent. Alegerea îți aparține, desigur, dar hai să vedem niște lucruri care ți-ar putea schimba percepția.

RTP

Probabil că nu e prima dată când auzi de RTP, dar știi exact ce este și de ce este important în cadrul jocurilor de noroc? RTP vine de la return to player și reprezintă procentul de bani care este returnat jucătorilor în timp. Pe scurt, un RTP mai mare indică faptul că jocul are mai multe șanse să plătească câștiguri în timp, adică jucătorul se va bucura de returnarea investițiilor sub forma câștigurilor. Acest lucru nu înseamnă că majoritatea investițiilor vor fi câștigate înapoi în cadrul unei singure ședințe de joc ci mai degrabă că este foarte rentabil să te axezi în mod special pe jocul respectiv atunci când alegi să joci.

 

Pentru a ști ce RTP are jocul ales de tine, cel mai rapid și ușor este să faci o căutare rapidă pe Google. Există multe site-uri de cazino care publică informații referitoare la caracteristicile aparatelor de slot, inclusiv despre RTP. Cele mai des întâlnite sloturi au un procent RTP între 92-97%. Orice coboară sub 90% este considerat extrem de scăzut, în timp ce un RTP mai mare de 95% este cel mai avantajos.

Sloturile progresive

Ce bine sună să ai oportunitatea de a accesa unele dintre cele mai mari câștiguri care există, nu-i așa? Ei bine, se pare că sloturile progresive nu sunt potrivite pentru oricine. Haideți să vedem în ce constă avantajele și dezavantajele lor. Având în vedere că sloturile progresive sunt conectate la o rețea de jucători și aparate de cazino, jucătorii au de-a face cu speranța câștigării marelui jackpot central. Se pare că totuși sloturile progresive prezintă cele mai mici procente RTP. Astfel, șansele de a nimeri marele câștig sunt destul de mici în timp ce jucătorii sunt supuși unor pariuri minime mai mari decât pentru sloturile standard.

 

Bineînțeles, emoția care se creează atunci când concurezi pentru suma imensă este greu de egalat, dar trebuie luate în calcul și alte caracteristici care îți pot strica buna dispoziție. Aceste sloturi sunt cunoscute pentru caracterul volatil și imprevizibil, care tinde să creeze frustrare, disconfort și o instabilitate în gestionarea bugetului. Prin urmare, sloturile progresive nu sunt pentru oricine. Acestea reprezintă cel mai bine definiția jocurilor de noroc, unde toate investițiile și toată speranța sunt bazate pe posibilitatea unui singur mare câștig, care este însă extrem de rar întâlnit.

Volatilitatea

Dacă ai auzit până acum alți jucători vorbind despre varianța aparatelor de slot, să știi că aceștia vorbeau defapt despre volatilitatea lor. Cel mai captivant lucru la această caracteristică este că ea te definește cel mai bine ca și jucător. Preferi câștiguri dese și mici, care să te stimuleze să fii atent și să joci în continuare? Atunci este clar că preferi jocurile cu volatilitate scăzută. Vrei să îți încerci norocul și să joci pentru un premiu ceva mai măricel, chiar dacă nu te vei bucura de premii atât de frecvente? Atunci îți recomand să încerci jocurile cu volatilitate ridicată. Nu uita totuși că pentru sloturile cu volatilitate ridicată ai nevoie de mai multă răbdare și investiții mai mari.

 

Probabil că ai observat deja ce fel de volatilitate îți dorești și de ce, iar asta spune multe despre tine ca jucător. Dacă ești impulsiv și ai nevoie de o porție mare de adrenalină, atunci ești dispus să riști și să alegi volatilitatea mare. Mulți jucători preferă totuși investițiile chibzuite care se potrivesc cu bugetul lor și care oferă o experiență de joc captivantă și constantă. Dacă ești deja entuziasmat și pregătit să îți alegi jocurile, este important să știi că majoritatea cazinourilor nu oferă informații la fel de accesibile despre volatilitate precum cele despre RTP. Chiar și în acest caz, cele mai bune informații le vei primii prin accesarea internetului.

Sloturi cu tematică

Dacă nu ar exista sloturile tematice, lumea cazinourilor ar fi mult mai sumbră. Ce bine că nu este cazul, având în vedere că jucătorii se pot bucura de o varietate enormă. Indiferent de RTP sau volatilitate adevărul este că dacă un joc te plictisește atunci cu siguranță nu e jocul ideal. Aparatul de slot ideal e acela care te menține captivat și îți oferă o experiență aparte. Cea mai importantă caracteristică în această privință este tematica jocului. Întreaga atmosferă se bazează pe cât de bine ți se potrivește aceasta. Ca să identifici o tematică potrivită poți încerca să analizezi ce preferințe ai la cărți, filme, seriale, muzică sau alte activități de relaxare și petrecere a timpului liber. S-ar putea să realizezi că îți place ficțiunea și aventura sau mai degrabă sporturile și scenele de luptă din filme. Opțiunile sunt nelimitate și cu siguranță aceasta va fi cea mai ușoară și distractivă parte din procesul de căutare a jocului ideal.

Concluzie

Ai mai auzit până acum că preferințele nu se discută, nu-i așa? Astăzi le-am discutat destul de mult ca să te ajutăm să identifici exact experiența pe care o cauți. Nu uita că poți oricând să te bucuri de bonusurile de bun venit sau de jocurile gratuite pentru a-ți menține bugetul intact până când dai de jocul ideal. Pe cât posibil, încearcă să te analizezi măcar puțin drept jucător și să eviți caracteristicile care ar presupune riscuri pe care nu vrei să le întâmpini. Nu în ultimul rând, dacă ai găsit un joc cu caracteristici fantastice dar care te plictisește, încearcă să verifici celelalte jocuri ale acelui producător. Vei fi surprins de diversitatea tematicilor din ziua de azi.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page