Important

CULTURA | MAINE, ORA 17:00! Gala Laureatilor la “Artele Copilariei”! SURPRIZE pregatite de Liceul de Arta!

Maine la ora 17:00 va avea loc GALA LAUREATILOR a Festivalului-Concurs “Artele Copilariei” 2012. Dupa cum bine stiti mereu gala este cea mai asteptata. Atat concurentii, cat si parintii, dar si profesorii stau cu sufletul la gura in asteptarea premiilor. 

Unul dintre reporterii nostri a participat astazi la repetitiile pentru gala de maine, iar cei care au urcat pe scena au fost elevii Liceului de Arte “Stefan Luchian”. Isabela Pamparau, Stefania Iacob, Stefana Tincu, Oana Tabultoc, Bianca Iacob, Anastasia Popistasu, Andrei Tcaciu, Anisoara Spataru si Viviana Sposub sunt doar cateva din vocile reprezentative ale liceului care vor urca maine seara pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Deasemenea “piticii” liceului au pregatit momente haioase, dansuri si multe alte surprize. Unul din aceste momente este povestea greierasului si a furnicii, interpretate de gemenele Mera, dar mai multe puteti afla maine seara.

Related Articles

3 Comments

  1. Mai bn castiga CNME decat scoala 6 care nu merita de loc si oricum sc 7 a facut o impresie frumoasa si cred ca ei trebuiau sa castige sau alt cnv dar in niciun caz Scoala 6 !!!juriu incapabil

  2. mi-a placut nespus de mult galeria scolii nr.7,desi nu invat acolo.au demonstrat ca sunt uniti,stiu sa se sustina unii pe alti,bravo scoala 7!RESPECT!ei trebuiau sa castige!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page