Informatii utile

COMUNICAT | Gabriel Alecsandru: Sper ca noii aleşi ai judeţului să-i reprezinte cu respect pe toţi botoşănenii

Gabriel Alecsandru mulţumeşte tuturor botoşănenilor care, duminică, 9 decembrie, au participat la alegerile parlamentare acordându-i încredere prin votul lor.

“Vreau să mulţumesc tuturor botoşănenilor care au participat la vot, le mulţumesc pentru încrederea foarte mare pe care mi-au acordat-o pentru că am avut plăcuta surpriză să constat numărul mare de voturi primit în urma acestor alegeri, primele la care particip în calitate de candidat la Parlamentul Românei. Asta îmi demonstrează ceea ce am spus pe parcursul întregii mele campanii electorale: sunt şi oameni care îşi doresc şi o altfel de politică, o politică a bunului simţ, a cinstei, a onoarei, a respectului pentru cetăţean. Eu am promovat o astfel de campanie pentru că asta mi-am dorit să duc mai departe ca deputat. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în oferta mea electorală”, a declarat Gabriel Alecsandru.

Pe de altă parte, Alecsandru  îi felicită totodată pe câştigătorii acestui scrutin electoral, manifestându-şi speranţa că noii aleşi ai judeţului îi vor reprezenta cu cinste şi respect în Parlament pe botoşăneni.

Îmi doresc ca noii parlamentari ai judeţului nostru să-i reprezinte cu respect şi cinste pe toţi botoşănenii indiferent de votul acordat. Îi felicit din tot sufletul pe câştigători şi le doresc succes în promovarea de legi bune care să ridice nivelul de trai al botoşănenilor”, a mai spus Gabriel Alecsandru.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button