AdministratieJudet

Cea mai modernă grădiniţă din județul Botoșani, în valoare de 2 milioane de lei, a fost inaugurată astăzi la Mihălășeni – FOTO

Cea mai modernă grădiniţă din județul Botoșani, în valoare de 2 milioane lei, a fost inaugurată astăzi la Mihălășeni. De luni elevii de vârstă preșcolară din comună vor învăța într-una dintre cele mai moderne grădinițe din județul Botoșani.
Cu o arhitectură distinctă, modernă, spațioasă și dotată la standarde înalte, unitatea de învățământ va asigura condițiile optime de educație pentru un număr de 50 de copii de vârstă preșcolară.
Grădinița are patru săli de clasă, toalete în incintă și spații de învățare și de joacă amenajate cu mobilier adecvat, vestiar cu dulapuri de depozitare pentru fiecare copil in parte, dar și o curte generoasă, pentru recreere.
 Investiția, în valoare de aproximativ 2 milioane lei, a fost finanțată prin PNDL 2, dar și din bugetul local.
,,Investiția face parte din strategia locală de îmbunătățire a infrastructurii educaționale, care mai include și alte proiecte. Tot ceea ce vedeți astăzi se datorează unei munci susținute, unui parteneriat pentru binele locuitorilor din comuna Mihălășeni. Prin urmare copiii au condiții decente de educație, iar părinții lor au un motiv în plus să rămână și să își construiască viitorul acasă, în localitate” a precizat Doina Federovici, președintele CJ Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button