DiversePublicitate

Când apare sezonul 3 din Vikings: Valhalla?

Sezonul cu numărul trei din Vikings: Valhalla a fost confirmat oficial de Netflix. Chiar dacă data lansării nu a fost anunțată de platforma de streaming, presa de specialitate notează că acesta va apărea cel mai devreme la începutul anului următor.

Astfel, ar putea apărea la un an distanță de la lansarea Vikings: Valhalla. Recenziile sezonului 2 au fost foarte bune, motiv pentru care anunțul prelungirii pentru încă un sezon a venit firesc. Filmările au fost deja încheiate, iar noile episoade au intrat în procesul de post-producție.

Acțiunea de la Vikings: Valhalla are loc la mai bine de 100 de ani de la evenimentele din Vikings. În acest sequell sunt urmărite tensiunile dintre vikingi și englezii nativi, alături de modul în care s-au împărțit taberele între vikingii păgâni și cei creștini.

În primul sezon, acțiunea începe odată cu masacrul de la St. Brice din anul 1002, iar în el au apărut vikingi cunoscuți ca Leif Eriksson, Freydis Eriksdottir și Harald Sigurdsson. Era vikingilor se încheie oficial în anul 1066, astfel că scenariștii au suficienți ani la dispoziție și numeroase evenimente istorice pentru a continua producția.

“Serialul a fost filmat deja și este incredibil. Totul este atât de bine realizat. Abia aștept ca lumea să vadă noul sezon”, a spus Frida Gustavsson (Freydis din Vikings: Valhalla). În completarea acestui mesaj a venit o declarație făcută de actorul Sam Corlett, care îl interpretează pe Leif Eriksson. El a afirmat că se discută inclusiv despre realizarea sezonului cu numărul patru. “Lucrurile sunt promițătoare”, a declarat Sam Corlett.

Vikings: Valhalla este sequell-ul serialului Vikings

Acțiunea din Vikings: Valhalla vine să continue drama istorică Vikings. Aceasta s-a bucurat de un succes semnificativ și a avut un total de șase sezoane, care au conținut 89 de episoade. Cei care au urmărit serialul au apreciat, pe lângă scenariu și acțiune, decorurile, costumele și atenția la detalii. Ce-i drept, și bugetul a fost unul pe măsură. Numai bugetul primului sezon a costat 40 de milioane de dolari, ca un exemplu.

Serialul a început în martie 2013 și a avut ultimul episod pe 30 decembrie 2020, pe History și ulterior și pe Amazon Prime Video. Vikings: Valhalla nu este însă singurul produs rezultat din serialul original. Pe lângă acest sequell, compania Zenoscope a lansat și o revistă de benzi desenate în urmă cu un deceniu, care a fost lansată la Comic-Con. Aceasta a fost realizată de Michael Hirst, după desene semnate de Dennis Calero.

În plus, un produs licențiat marca Vikings este și un joc apreciat de cei care se distrează la casino online. Poartă chiar numele Vikings și a fost dezvoltat de compania NetEnt. Lansarea a avut loc într-un moment în care serialul era în mare vogă, înaintea apariției ultimului sezon. Fundalul este unul autentic, zgomotele de săbii întregesc atmosfera, iar printre simboluri îi regăsim pe cei trei eroi, Ragnar, Rollo și Laertha.

Aceste produse derivate din Vikings nu sunt o surpriză, ținând cont de succesul uriaș de care s-a bucurat serialul. În perioada în care a rulat a primit numeroase nominalizări la gala premiilor Emmy, obținând și un premiu, în 2020, pentru efecte vizuale.

Acțiunea este punctul forte al acestui serial, intriga este la cel mai înalt nivel și apar multe răsturnări de situație. Chiar dacă în multe momente cursul istoric nu a fost respectat, Vikings rămâne un serial de top despre acea perioadă. De altfel, despre vikingi s-au făcut zeci de filme și seriale, mitologia nordică fiind foarte atractivă pentru industria cinematografică.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button