Publicitate

C&A Connect: Inovație și expansiune digitală implementate în Botoșani printr-un proiect uriaș – FOTO

Într-o lume în continuă schimbare, unde tehnologia și digitalizarea deschid noi orizonturi zilnic, C&A Connect se distinge ca un lider inovator în distribuția de jocuri video și servicii IT. Fondată în 2007, compania a evoluat de la un modest început în IT spre a deveni o forță dominantă pe piața de profil, specializându-se în distribuirea de jocuri video, atât în format digital, sub forma de cd-key-uri, cât și în format clasic, DVD. Recent, firma a deschis o unitate impresionantă în Botoșani.

Pe parcursul a peste un deceniu, C&A Connect și-a consolidat poziția pe piață, recunoscută pentru calitatea și diversitatea serviciilor oferite. În 2022, compania a făcut un pas uriaș spre expansiune și inovare, accesând o finanțare europeană de peste 4 milioane de euro, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Acest fond a fost destinat extinderii capacității avansate de producție și dezvoltării serviciilor, într-un proiect ambițios cu o valoare totală de 7,8 milioane de euro.

Sub conducerea inspirată a lui Cojocariu Cristian, fondatorul și administratorul C&A Connect, compania se pregătește să își sporească prezența pe piața europeană.

Anul viitor ne așteptăm la peste 10 milioane de euro în venituri, ceea ce va reprezenta cea mai mare creștere din istoria noastră. Extinderea noastră pe toate țările europene este o provocare mare, dar clar și veniturile vor fi cu mult mai mari”, a declarat managerul.

C&A Connect nu este doar un distribuitor de jocuri video; compania a evoluat pentru a oferi o gamă largă de servicii în domeniul IT și telecomunicații. Recent, a inaugurat o unitate mare în Botoșani, angajând 29 de specialiști noi, majoritatea programatori, care dezvoltă software personalizat și website-uri pe diverse platforme.

„Trebuie să ai oameni pregătiți pentru așa ceva, nu face oricine. Ne-a fost foarte greu să găsim specialiști, pentru că noi din 2019 am început să căutăm, de când am depus dosarul. Majoritatea plecau în alte localități, pentru că în Botoșani nu găseau multe opțiuni în domeniu”, a adăugat Cristian Cojocariu.

De asemenea, C&A Connect se specializează într-o nouă direcție de viitor: consultanță și expertiză pentru proiectele europene de digitalizare. Compania furnizează studii de fezabilitate vitale pentru companiile care doresc să navigheze peisajul complex al finanțărilor UE.

„Nu avem contracte foarte mari, dar ne ocupăm și de partea de studii de fezabilitate pentru fonduri europene. Practic, o companie, dacă vrea fonduri europene pe partea de digitalizare, are nevoie de aceste studii, care sunt un fel de consultanță pentru IT”, a mai punctat administratorul companiei.

Cu un colectiv de 36 de angajați dedicați și o viziune clară pentru viitor, C&A Connect se află pe un drum ascendent, gata să redefinească standardele în distribuția de jocuri video și serviciile IT. Într-o eră digitală în continuă evoluție, C&A Connect rămâne un nume de încredere, un partener pentru inovație și succes în lumea tehnologiei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page