InfractionalLocal

Bătaie între două găști rivale, pe o stradă din Botoşani. Au intervenit mascaţii – FOTO&VIDEO

Două bande rivale au decis să-şi regleze conturile sub ochii îngroziți ai trecătorilor de pe o stradă din Botoşani. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a calma apele.

Bătaie cu ciocane şi răngi între două clanuri rivale, pe o stradă din Botoşani | Au intervenit mascaţii

Incidentul a avut loc pe Strada Primăverii, din Botoşani. Din primele informaţii, scandalul a început de la o șicanare în trafic între două maşini în care se aflau două bande rivale.

Potrivit martorilor, la un moment dat dintr-o maşină au coborât mai multe persoane, de etnie rromă, care au început scandalul.

Sub privirile trecătorilor, cei 11 membri ale celor două bande rivale au început să se atace cu ciocane topoare şi răngi. Sperați oamenii au sunat la 112.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la intervenţia trupelor speciale la scandalul dintre cele doua bande rivale din Botoşani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹La faţa locului au ajuns patru echipaje de poliţie, dar şi trupele speciale, alături de două echipaje SMURD şi o ambulanță.

„În urma apelului efectuat prin 112 la fața locului au fost direcționate toate echipajele din teren, respectiv jandarmi, polițiștii de ordine publică și rutieră, precum și polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
S-a intervenit în forță, toate persoanele implicate fiind imobilizate si conduse la sediul poliției pentru cercetări. 11 persoane persoane au fost conduse la sediul Poliției”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page