Important

Boloni propune un antrenor străin pentru FC Botoșani

Valeriu Iftime a recunoscut în această dimineață că a discutat cu Ladislau Bölöni și că e gata să numească un antrenor străin la FC Botoșani. Pe listă s-a aflat și Flavius Stoican

Învinsă de Dinamo pe teren propriu, 2-0, FC Botoșani pare condamnată la retrogradare. Valeriu Iftime a anunțat în exclusivitate pentru iAMsport că îl va schimba pe Andrei Patache și că va pune un antrenor străin la cârma echipei.

Cu puțin timp înainte să mă suni am vorbit cu Ladislau Bölöni și mi-a propus un antrenor. E vorba despre un antrenor străin, nu român. Dar te rog să mă crezi că nu îi pot da încă numele“, a zis Iftime.

A discutat și cu Flavius Stoican

Valeriu Iftime a vorbit și despre posibilitatea ca FC Botoșani să-l readucă pe Flavius Stoican. Omul de afaceri a anunțat că a discutat cu fostul său angajat, dar că deocamdată ia în calcul doar varianta propusă de Boloni:

“Am discutat și cu Flavius! Dar atât, azi este legătura pe care mi-a făcut-o domnul Boloni și cred că vom avea antrenor străin”, a mai zis Iftime.

Ce a spus Valeriu Iftime după ce FC Botoșani a pierdut cu Dinamo

Contactat imediat după finalul partidei de reporterii iAMsport, omul de afaceri spune că va schimba antrenorul.

De asemenea, Iftime spune că în cazul unei retrogradări nu va mai continua în Liga 2.

”Nu știu, acum nu mai văd nimic. Și jucători parcă avem, dar o să vedem ce fac. Schimb antrenorul, schimb tot. Să văd dacă pot să fac ceva, dar greu. Foarte, foarte greu. Nu știu dacă, orice tip de acțiune colectivă de a face ceva, reușim să ne construim. Nu cred. Văd peste tot liga a doua. Și, dacă am liga a doua, ce pot să am mai mult? Asta e. Eu nu pot să stau în liga a doua.

Până la urmă, poate că așa e istoria. Eu stau din 2004. Am încercat mai multe. Opt ani în liga a doua. Nu știu cât în Liga 1. Astăzi, Botoșaniul nu poate mai mult. Încerc să mă mai gândesc. O să văd. Nu în seara asta. Sunt dezamăgit. N-am crezut că ajungem aici. N-am crezut că echipa mea joacă cu Dinamo și nu dă un șut la poartă. Nu am crezut. Aveam așteptări. Eram două echipe în suferință.

Joc acasă. Am mai multă ambiție, mai multă răutate, mai multă dăruire, dacă suntem fotbaliști. Din păcate, nu suntem mai fotbaliști decât ei. M-am înșelat că noi suntem mai fotbaliști. Deloc. Ei au fost mai fotbaliști, mai atenți, mai buni. Au câștigat clar 2-0. Ce poți să faci? Nu dai un gol și vrei să câștigi? Acolo suntem. Liga a doua și asta este o istorie care ușor, ușor se conturează cu litere mari”, a spus Valeriu Iftime, pentru iAMsport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page