Sport

Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a pierdut cu U Cluj: „Suntem pe ultimul loc, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim ciupiți mereu”

Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoșani consideră că echipa lui a fost dezavantajată în meciul cu U Cluj, scor 0-3, din prima rundă a play-out-ului Superligii.

Bogdan Andone este de părere că meciul a fost echilibrat, mai ales în prima repriză, iar echipa lui putea pleca neînvinsă de la Cluj.

Andone mai spune că arbitrajul a fost unul ostil pentru moldoveni. Acesta acuză că echipa lui este „ciupită” în fiecare meci.

Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a pierdut cu U Cluj:

„E dezamăgitor. În prima repriză a fost un joc echilibrat. Universitatea nu a intrat în careu, decât la faza la care s-a dictat penalty. Nu am avut situații clare, dar am pus presiune. Cred că a fost un joc echilibrat și puteam obține un egal.

După 2-0, meciul s-a rupt. Ne-au prins pe contraatac. Scorul nu mai contează, înfrângerea e aceeași fie că e 7-0, fie că e 1-0.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Domnii arbitri fac tot de vor ei și în ce direcție vor ei. Nu doar astăzi, asta e meci de meci. Suntem pe ultimul loc, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim ciupiți mereu. Nu mai vreau să vorbesc că după…Va fi dificil, două săptămâni lungi pâna la meciul cu Iași. Va fi un meci extrem de important”, a spus Bogdan Andone, pentru Orange Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page