EvenimentInfractional

Bărbat mort de beat, goană în trafic urmărit de polițiști!

La data de 11 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat o autoutilitară staționată pe partea carosabilă, pe sensul de mers Vorona către Joldești, având luminile de avarie pornite.

Procedându-se la legitimarea conducătorului și prezentarea documentelor autovehiculului, șoferul nu s-a conformat, pornind cu viteză către localitatea Joldești, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind interceptat pe raza localității Vorona Teodoru.

În urma verificărilor s-a stabilit că conducătorul autovehiculului este un bărbat de 34 de ani, din municipiul Botoșani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page