Sport

Astăzi, FC Botoșani – U Cluj

Astăzi, 3 octombrie, de la orele 18.00, se va disputa partida dintre FC Botoşani și Universitatea CFR Cluj.

14 august 2022, CFR Cluj – FC Botoşani 0-1: a fost ultima victorie reuşită de moldoveni în campionat. Au urmat o remiză, 0-0 cu FC Argeş şi patru partide pierdute, printre care şi 0-7 cu Sepsi OSK, rezultat care a consemnat cea mai severă înfrângere din istoria grupării moldave în Superliga României.

De partea cealaltă, instalarea lui Eugen Neagoe s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece studenţii clujeni au reuşit două victorii şi două remize în precedentele cinci etape.

54 de intercepţii / meci este media înregistrată de U Cluj în acest sezon, locul 1 la acest capitol, la egalitate cu CFR Cluj.

14 faulturi comise / meci este media celor de la FC Botoşani în ediţia curentă, cea mai mare din campionat.

FC Botoşani şi U Cluj s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, fiecare a reuşit câte o victorie, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă confruntare directă din campionat: 17 martie 2015, U Cluj – FC Botoşani 0-0.

De reamintit că, Mihai Teja a debutat ca antrenor principal chiar pe banca grupării clujene, pe 25 octombrie 2013, în FC Vaslui – Universitatea 2-0. Acesta a strâns cu ardelenii 30 de meciuri în toate competiţiile, dintre care 14 s-au încheiat cu victorii şi 5 cu remize.

Mediile de vârstă

FC Botoşani – 25 ani şi nouă luni.

U Cluj – 25 ani şi o lună.

24 de jucători au utilizat moldovenii în ediţia curentă, dintre care 12 sunt străini (U Cluj, 28 de jucători utilizaţi / 8 străini).

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button