Important

“AJUTA UN SUFLET” | O fetita de 8 ani are nevoie de ajutorul tau! Fa-i un cadou de 1 martie!

Luana are 8 anişori. Când mămica ei a aflat că va avea o fetiţă s-a bucurat şi şi-a spus: fetiţa mea va fi balerină.
Din păcate visul a rămas vis:„Povestea noastră începe in urma cu 5 ani, pe când eram o viitoare mămica fericita. Aflasem ca voi avea fetita si ne făceam planuri pentru copilul ce urma sa vina pe lume: trebuia sa fie frumoasa, sa aibă ochii lui tati si nasul lui mami, sa facă balet si multe, multe alte pretenţii, ca de altfel orice părinte ce isi face planuri referitoare la viata puiului de om. Nu m-am gândit niciodată ca nu am cerut cel mai important lucru pentru îngeraşul meu: sănătatea. Din nefericire, tocmai acel “ceva”uitat s-a întâmplat sa ii lipseasca.Fetita mea Luana suferă de paralizie cerebrala forma tetrapareza spastica. Luptam cu aceasta maladie de când ne ştim, dar boala continua sa-mi tina copilul ţintuit in imposibilitatea de a se bucura alături de alţi copii de lucrurile simple ale vieţii.
Nu am abandonat nici o clipa lupta cu boala dar resursele noastre financiare s-au epuizat încet-încet.E cumplit pentru un părinte sa ştie ca undeva exista tratamentul potrivit pentru ai da copilului şansa de vindecare, dar sa nu si-l poată permite financiar. Va scriem pentru ca avem nevoie de ajutor.”Mama Luanei, Oana VoicuLuana a fost programată pe 25 martie 2011, pentru tratament, la clinica din Ucraina, „International Clinic Rehabilitation”. Are nevoie de 2.700de euro (tratamentul este 1.986 euro pentru 2 săptămâni, restul sunt necesari pentru transport şi cazare). Luana are nevoie de cel puţin 7 cure de tratament la clinica din Ucraina, timp de doi ani.(http://www.reha.lviv.ua/ro/)
Orice sumă, oricât de mică, înseamnă un pas pentru Luana
.Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:
Raiffeisen Bank
RON: RO 48 RZBR 0000 0600 1121 0013
Titular: Voicu Oana (mămica Luanei)Telefon: 021. 241 57 50
Mai multe informati despre Luana le gasiti pe pagina:
http://luanavoicu.wordpress.com/
Luana Voicu mai are nevoie de 18.900 de Euro din 27.000 de Euro


UPDATE

Dupa ultima tura de tratament Luana a inceput sa se ridice in fundulet .cu putin ajutor ce-i drept dar este o noua achizitie motorie, de care noi suntem foarte multumiti.
urmatoarea programare o avem in data de 25 martie 2012.costul tratamentului s-a modificat ,el fiind acum de 2200 euro+cei 500 euro ce ne sunt necesari pt drum si cazare.
Suntem increzatori ca vom reusi sa strangem suma necesara pt urmatoarea sesiune de tratament.
Stransi:

8100 Euro

si are nevoie de:

27000 Euro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page