AccidentEveniment

Accident cu nouă victime la Lețcani. Un microbuz s-a izbit într-o camionetă

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în sensul giratoriu de la intrare din Leţcani. Un microbuz cu cetateni din Republica Moldova a intrat in sensul giratoriu fara sa se asigure si s-a izbit de o camionetă. În urma incidentului nouă persoane au ajuns la spital, iar patru au refuzat internarea.

”Accident rutier pe DN 28 în localitatea Leţcani, între o camionetă şi un microbuz. În urma evenimentului rutier au rezultat 9 victime”, a transmis ISU Iaşi, joi dimineaţă.  Sursa citată a precizat că la locul intervenţiei acţionează mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar şi de Poliţie. Patru persoane au fost transferare la spitalul Sfantul Spiridon, patru la spitalul de Neurochirurgie si una de 16 ani la spitalul Sfanta Maria.

ISU transmite că nu sunt persoane încarcerate, dar intervenţia este în dinamică.  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit primelor informaţii, zece persoane au suferit răni uşoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz).

”Toate sunt conştiente şi evaluate medical la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.   Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page